​Hejhej, här är några bilder från utedagen vi hade med de andra sjuorna i torsdags. Vi var på Söderåsens Nationalpark. Ner till Skåne så tog vi bussen, vilket var en väldigt lång och tråkig resa. När vi kom fram så blev det lite fika, därefter var det lite aktiviteter. Sedan så gick vi en lång runda ner till en damm där vi hade biologi och lite sånt. Där fick vi bland annat se lite coola fåglar, hehe. Runt halv fyra så tog vi bussen hem till Ljungby igen. Efter en lång dag så var bussresan hem inte den roligaste. Man var väldigt utsliten efter dagen. Men det var faktiskt väldigt häftigt och naturen var omskött. Men vi hörsss.

Hadeeee!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, nu så har våran uppdatering på bloggen varit dålig igen.. Men med tanke på att skolan dragit igång så är det mycket nytt att lära in. Om ni inte vet det så har vi ju bytt skola. Själv så trivs vi båda bra där och alla dagar är verkligen helt olika. Det är mycket stressigare, mer att komma ihåg och man måste verkligen planera veckorna. Idag har vi filmat en video men ingen av oss blev nöjda och det blev fett stelt. Men vi har inte glömt bloggen, vi lovar men vi har bara inte hunnit. Inatt sov vi över. Vi möttes upp och sedan åkte vi till Ica och köpte lite candy. Vi hörs ikväll och vi lovar att försöka lägga upp inlägg oftare. Hadeee!

Likes

Comments

Heyheyy! Nu sitter vi i skolan och detta är första gången jag bloggar från skoldatorn och just nu sitter jag och Wilma i skolan. Vi åt precis mat, det var salladsbuffé. Kycklingen var lite sådär dock men maten var god och jag åt mest sallad. Vi hörssss.


Likes

Comments

Hejsan! Nu har det inte vart uppdatering på ett bra tag men nu när skolan har börjat så har det varit väldigt mycket de första dagarna nu, ny klass, ny skola och massa annat, vilket har gjort att vi inte kan uppdatera.. Men det ska förbättras det lovar vi! Men hoppas ni haft bra start av skolan, skriv när ni började skolan eller när ni börjar om ni inte redan gjort det. Hadeeee!

Likes

Comments

Kände för en selfie. Inte någon mening egentligen med detta inlägget men vi behöver lite uppdatering, jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva för inlägg har ni några förslag? Kommentera. Hadeee!

Likes

Comments

Godnatt, funderar sjuukt mycket på att göra något åsiktsinlägg för att bara få skriva av mig om allt som hänt under lovet. Kommentera vad ni tycker. Hadeeee!

Likes

Comments

Hejsan!
Är det bara jag eller är inte flash tattos nåt av de mest somriga som finns, det ger ett så somrigt intryck och själv tycker jag det är väldigt "inspo", vad tycker ni om flash tattos? Skriv gärna vad ni tycker om det och vart någonstans på kroppen ni tycker det är finast, själv skulle jag säga att det är väldigt fint på nyckelbenen (på andra dock)... Jag försökte göra det på mig själv men de gick ju sådär, förstår inte hur folk kan få till det så himla bra på nyckelbenen!! Jag tycker det är skit svårt. Men släng in din åsikt om vad du tycker är finast att ha flash tattos någonstans. Hadeeee!

Likes

Comments

Har varit hos mormor och morfar i 2 nätter. Var där med mamma och syster. Hade så kul och alltid lika trevligt att träffa stora familjen! Gå även in på min blogg snart om ni vill se bilder. Till er som undrar vad vi gjorde så spelade vi faktiskt minigolf. Det var mysigt och sedan åt vi en glass efter det. Perfect. Hadeeee!

Likes

Comments