Header

1 vecka har gått och jag skulle inte ännu iallafall vilja flytta tillbaka till min gamla lägenhet. Nä det känns bra och jag har gjort ett bra val. Igår var min farmor, faster, Kusin Julia och Fasters man på besök och kollade in nya stället. Även min mamma och pappa var där.. Så fast vi var mycket folk igår så var det ändå mycket utrymme för alla.

Imorsse före kvällsjobbet kallade så låg jag i sängen och kollade på Sons of Anarchy. Så Tv’n i mitt sovrum tror jag bestämt blir en hel del använt. 😍

Så skönt att sätta på en youtube video eller någon serie i bakgrunden och sitta och sminka sig vid sminkbordet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var man inflyttad och klar på nya stället. Hittills har det känts bra och är supernöjd med allt. Tack familjen som har hjälpt till med allting..

Målade en vägg till ljusgrå i vardagsrummet. Blev supernöjd med resultatet..

Sedan har vi tagit ett rum i taget ungefär och skruvat upp saker plockat hit och dot osv..

Mera bilder på alla rum kommer senare när jag har precis allting färdigt.

Likes

Comments

Har nu börjat plocka mer allt i min gamla lägenhet i lådor.. Jag har bott i en liten två nu och jag förstår inte att man har haft plats för allt.

imorgon skriver jag på dom sista pappren och får nyckeln i handen. Så då kan jag äntligen säga att jag är lägenhetsägare.
😀

Likes

Comments

Nu är nya året här och får lämna ett otroligt bra 2017 bakom mig. Detta år kommer jag att börja med en helt galen och rolig sak. Har nämligen nu köpt min egna lägenhet i Gerby och får redan nu nästa vecka börja flytta in.. Det är så kul att man nu får absolut göra precis vad man vill med lägenheten. Men den var väldigt bra i skick så det ända jag kommer börja med är att måla en vägg i vardagsrummet.. Jag lovar att från och med nästa vecka ska jag försöka ta så mycket bilder som möjligt.

Imorgon söndag åker vi hela familjen till Ikea. Listan dit blir bara längre och längre men det blir nog bra..

Lite bilder från lägenheten. Det är förra ägarens möbler förstås på bilderna..

Likes

Comments

SEPTEMBER:

I september fyllde min farmor år och vi firade henne med middag på red and green i Närpes.

Cykelturer och kvällspromenader blev det också en hel del av.

Vi hade fest från jobbet på ett ställe som heter Tykkihalli i Vasa.

Och mellan allt det blev det att jobba och åka ut på krogen med Maija.

OKTOBER:

I Oktober började jag på med mina privata sånglektioner. Det var det roligast på länge och om jag får säga det själv har det verkligen hjälpt och jag vet nu hur jag ska använda min röst bättre.

Ett besök till Tuuri blev det med faster och Julia.

Fina höstfärger bjöds det på och första snön kom i slutet på oktober.

Lite annorlunda hårfärg blev det också. Lite mörkare upp och så lät jag det vara lite ljusare nertill. Så en Ombré helt enkelt.

Julfest från jobbet med fest uppe i kupolen i Hartmanshuset och sedan var vi till Rewell center och lyssnade på Antti Tuisku.

Maija och Ville ordnade ett julfest hemma hos dom.

Cissi kom hem från Kreta och vi for ut..

Julöppning i Vasa.

DECEMBER:

En omtumlande månad med mycket att ta tag i. Jag hittade en ny lägenhet som jag nu snart kan kalla min helt egna.

Abba show på Wasa arena.

Helsingfors weekend där vi både hann med shopping, utgång. Cissi har nu nämligen flyttat dit och börjat jobba..

Sedan firade jag en trevlig julafton med familjen, dock en dag tidigare på grund av att både min syster och mamma jobbade den 24.12. Juldagen firades med vänner i Vasa och det blev en helt otroligt lyckad kväll, kul att Dennis var hemma från Sverige också. 👌🏻

Nu ska vi se vad 2018 har att erbjuda.. Det känns i allafall bra..

2018 here i come...

  • 66 Readers

Likes

Comments

JUNI:

I Juni blev det att åka ut på första sommarfesten i Närpes men girlsen. Det blev en Fagerö runda.

Festivilla var en festival i Vasa som ordnades och dit for Maija, jag, Marjut, Ida och Pernilla.

Midsommaren kom och den firades både i Vasa och i Sundom.


JULI:

Juli startades med en hejdundrandes fest för Maija som fyllde år.

Sedan var det den årliga tomatkarnevalen som blev en lyckad helg med massa fina vänner i Närpes.

Många fina sommarkvällar spenderades vid bryggorna vid vattnet, bland annat med Dennis som var hemma från Sverige.

En cykeltur på landet i Yttermark hann jag även med..

AUGUSTI:

Augusti bjöd på en hel del. Semestern från jobbet började och det bar iväg till Kreta med Malin och vi hälsade på Cissi som var där och jobbade. Där hade vi världens bästa väder och fick se en hel del. Såå god mat. En tatuering fick också komma med mig hem.

Sedan bar det också iväg till Stockholm när jag kom hem. 5 seconds of summer var vi och kollade på till Gröna Lund. Även till Gävle åkte V och jag till och kollade på en hockeymatch.

Stay tuned for part3

  • 71 Readers

Likes

Comments

Det har inte uppdaterats här på så länge att jag nästan helt och hållet glömt bort att jag hade en blogg. Men tänkte iallafall försöka nu att ta tag i den pånytt. Vi närmar oss snart 2018 och 2017 bjöd på en hel massa.. Tänkte ta och börja med en återblick på mitt år 2017. Dessa inlägg har jag gjort i många år.. Så här är del 1 på mitt år 2017. Enjoy.

JANUARI:

Januari var en ganska lugn månad. Lite snö fick vi ha iallafall. Några utgångar med Maija blev det och sedan mest chill och jobb. Men i slutet på Januari fick jag packa min resväska och ta flyget med min familj till Gran Canaria.

FEBRUARI:

Februari startade med att man fick vara i soliga och varma dagar i Gran Canaria. Underbart. Annat som hände i Februari var att jag färgade mitt hår rött och jag blev supernöjd.

En skolning från jobbet i Helsingfors hann jag också med +övernattning på hotell. Fick då utnyttja deras bad på hotellet. 😉

MARS:

Mars startade Malin och jag med att åka på en weekend till Stockholm. Hade en riktigt lyckad resa och träffade många nya vänner. Sedan var det inte så mycket som hände förutom jobb, biobesök och några kvällspromenader.

APRIL

Pampasveckan hade startat redan i slutet av Mars men festen jag var på var redan in i April. Hade en riktigt kul Pampashelg med en vän från Sverige på besök och mycket fest.

Cissi skulle flytta till Kreta över sommaren så vi hade avskedsfest för henne.

Var på ett 30 års fest.

På jobbet började vi att flytta hela vårt apotek till en ny lokal. tror jag aldrig har varit så trött efter flytthelgen. Men skönt när allt var klart och vi skålade och fick vänta med spänning på öppningsdagen.

MAJ:

Maj bjöd på en hel del roligheter. Först hade vi vår öppningsdag på jobbet den 1 Maj. Hade en hel massa kunder och massa positiv feedback fick vi.. Trivs som fisken i vattnet på nya stället. Sedan hade jag min födelsedag den 5 Maj, bjöd in mina tjejer på lite födelsedagsfest och åkte ut på baren efteråt. Vi får ju inte heller glömma ishockey som jag också ganska aktivt kollade på. Sedan i slutet på Maj tog jag mitt pick och pack och for till Stockholm några dagar. Det var så fint väder där den helgen så jag hade verkligen valt rätt helg. Hade såå kul.

Stay tuned for part 2

  • 81 Readers

Likes

Comments

Denna sommar har verkligen gått med stormsteg fram.

Vad har jag då gjort den senaste tiden.. Vi börjar med Midsommaren och den firade jag med vänner på torsdagen med fest på både Mällis och Ollis. Sedan resten av helgen firades i lugnets tecken på kusinernas villa i Sundom.

Veckan efter blev det Strampenhäng och var hem till Närpes för att färga håret. När helgen kom var det dags att fira Maijas födelsedag hos henne.

Helgen som varit så blev det att fira tomatkarnevalen i Närpes. Var ut både fredag och lördag. Roligt att se alla i Närpes. Söndagen efter allt festande var det skönt att hänga en hel dag på villan, hann till och med med två dopp..

Bilder


Likes

Comments

I helgen blev det "festival". Inte så stor men det är kul att dom ordnar något i lilla Vasa. Marjut, Maija och jag började lördagen tidigt och for ner till bryggorna och satt och hade picknik i solen. Sedan kom Ida och joinade en stund. Bestämde oss sedan att gå hem til Ida och fortsätta där. Pernilla kom även dit.. Kl 7 tiden ungefär for vi till Villa Sandviken där festivalen hölls. Lyssnade på Kaj, Tribute to queen, Sanni, och Poets of the fall. :D Mycket rolig kväll som slutade att man förståss hamnade på Ollis ;)

En härlig sommarkväll..


Likes

Comments