I Tisdagskväll vid halv sju bestämde jag och Mathilda oss för att åka till Sundsby (Sundsby är ett ställe där man kan fika, gå promenader i skogen, grilla uppe på berg och träna.) Och gå en promenad men det blev lite ändrade planer, haha! Vi tänkte gå en promenad runt Sundsby som leder till en backe som är väldigt bra att köra intervaller i, så vi tänkte gå till den backen och köra lite intervaller men eftersom det inte är så många som gått där på lång tid har den stigen växt igen en del så vi tappade då självklart bort stigen och går vilse, haha! Inte så allvarligt som det låter, men det tog ett tag tills vi kom ut på grusvägen vi skulle till egentligen. Men tillslut kom vi äntligen till backen och kunde köra lite intervaller, sedan åkte vi hem till Mathilda och hade en super bra kväll. Åt god mat, och lite senare på kvällen tog vi fram jordgubbar, melon och popcorn. + att vi testade och göra "hemmagjort iste" och det blev så lyckat! Super gott.

Och ikväll ska vi tillbaks till Sundsby och köra lite intervaller igen och sedan ska vi till gymmet och köra lite styrka. Sedan ska vi ha en liten tacokväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

håkan hellström

Vet inte vart jag ska börja. Den 5 juni gick jag och Mimmi på Håkan, vi åkte hemifrån kl 06.00 på morgonen. Vi kom fram vid 07.45 ungefär och redan då gick kön nästan ända bort till Bergakungen och det hela började lite segt då jag och Mimmi gick och ställde och längst bak i denna kö och sedan kommer två killar med nummer på händerna och vi frågar vart dem fick det ifrån och då svarade dem att man fick det i början av kön, och det hade vi missat helt, så vi gick fram och (trodde) då att vi skulle få nummer men när vi kommer fram så reser sig en kille upp och säger att det var dem SISTA som fick nummer för att det var slut. Och ni som inte vet vad jag pratar om nu, så är det dem som får nummer är de första i kön som garanterat får platser längst fram. Och där trodde vi att det var över, haha! Att vi inte skulle få några platser längst fram, MEN sedan gick vi till en vakt och frågade vad vi skulle ställa oss nu och då sa han att vi skulle få stå först i den andra kön precis bakom den första, och det fick vi vilket betydde att vi var först i den andra kön så vi också skulle få stå längst fram. Så vi satte oss ner på en filt utanför Ullevi men lite fika och där skulle vi sitta i 13 TIMMAR!! Samtidigt som det bara blev varmare och varmare för varje minut som gick och vi svettades som vi aldrig gjort förr och gick fram och tillbaka mellan skuggställen så var det så jäkla kul, vi träffade sex nya tjejer också. Fyra kom från Umeå och två från Göteborg, vi var tillsammans från början till slut.

Trodde aldrig att jag skulle sitta utanför Ullevi i timmar och vänta på en konsert, men nu har jag gjort det och det var det värt!! När vi väl blev insläppta efter lite kaos och lååång väntan var det äntligen dags för HÅKAN!! Och vår platser kunde inte blivit bättre, ungefär 5 m från scenen. Även fast vi stod i princip på varandra var det hur magiskt som helst. När Håkan kom in skrek HELA Ullevi, och HELA Ullevi sjöng med i hans låtar. Det var galet!

När det var ca en timme kvar av konserten värkte mina fötter och ben så fruktansvärt mycket, trodde dem skulle gå av så när vi kom ut från Ullevi efter alla fyrverkerier och en magisk kväll var det ända vi tänkte på vatten och bilen som vi kunde få SOVA i på vägen hem då pappa var så snäll och hämtade oss.

Så ja, detta är en dag jag aldrig glömmer.

Likes

Comments