Som ni kan läsa av på bilden så är jag sjuk. Till en början trodde jag att jag var förkyld bara men det visade sig vara mer än så och usch vad dåligt jag mår. Det blir ingen bloggning förrän jag känner mig friskare för jag måste vilja blogga för att blogga och det är inget jag känner för just nu. Idag har jag kollat på pretty little liars hela dagen och knappt orkat gå från soffan till toaletten.

Världens tråkigaste inlägg men jag ville förklara att jag inte tröttnat på bloggen eller något. Snart tillbaka, ha det gott!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag orkade jag inte laga någon mat. Det år skönt att det finns några färdiga rätter i frysen då. Idag blev det pizza. Lägger till lite vitaminer genom att lägga till lite sallad, ta en frukt och dricka citronvatten. Det funkar det med :)

Ha det gott alla så hörs vi!

Likes

Comments

Det här är två favoriter just nu! En scrub och en facial mist. Scruben rengör huden väldigt bra och misten återfuktar och är så skön att spreja på ansiktet när man känner sig torr. Misten fick jag i julklapp och scruben köpte jag själv för ett bra tag sedan. När jag köpte scruben gick den på 120kr om jag inte minns fel. Verkligen värt tycker jag!

Nu har jag tränat, duschat och tagit en macka så nu är det dags att titta på pretty little liars som jag har fastnat helt i. Förstår inte varför jag inte sett den serien tidigare?

Okej nu får det vara nog för ikväll, ha det gott!

Likes

Comments

Hallå igen. Jag har tyvärr inte kunnat bloggat något alls under helgen. Vi hade fotbollscup med runt 6-7 matcher eller något sånt så jag hann verkligen inte. Vi kom tvåa i cupen vilket gjorde att vi vann 3 000:- och det är ju alltid kul!

Igår var jag och handlade och pluggade så då hade jag inte heller någon tid riktigt. Just nu sitter jag och äter lunch och tittar på pretty little liars. Jag har aldrig sett den serien och bestämde mig för att se den nu och gud vad bra den är! Och läskig haha...

Nej snart måste jag sätta igång och plugga igen. Ursäkta igen för dålig bloggning dem senaste dagarna, ha det gott!

Likes

Comments

Hallå igen! Anledningen till att jag varit borta några dagar nu är för att jag har varit i Mora med Jakob och min familj. Familjen har husvagn där under vintern så vi åkte dit och sov där från måndagkväll till onsdag. Vi spelade spel, kollade på filmer, badade och åkte skidor. Jättemysigt. Tyvärr blev det inte så mycket skidor för min del, det var liiite för kallt tyckte jag (runt 18 minus).

Hoppas ni har haft bra dagar och fortsätter ha det gott, vi hörs!

Likes

Comments

Nu kommer ett inlägg om mat igen... Men jag var bara tvungen att skriva om det här som jag provade göra för någon dag sedan.
Jag är så svag för chips och kan äta hur mycket som helst men jag vet samtidigt att det är väldigt onyttigt. Grönkålschips är något som kan ersätta lite i alla fall, det är naturligtvis inte lika gott men tillräckligt för att vara mycket nyttigare!

Jättelätt att göra och dem behöver bara stå i ugnen i 7 till 10 minuter. Om ni googlar så hittar ni snabbt ett recept!

Ha det gott :-)

Likes

Comments

Dem här bilderna är tyvärr de enda jag har från nyår. Jag hade så kul och gjorde saker hela tiden så jag hann liksom inte ta kort. Jag tycker också att mobilen inte behöver vara så viktig vid sånna här tillställningar.

Jag hade det i alla fall jättetrevligt som sagt och vi lekte lekar och åt god mat. Nu har jag tyvärr massa plugg som väntar och imorgon ska jag spela match i Valbo.

Det fick bli en kort uppdatering, god fortsättning på er!

Likes

Comments

Här är ett par byxor som jag också hittade på mall of scandinavia inne på carlings om jag minns rätt. Jättesköna och bra passform! Att man fick dem för halva priset var inte heller så fel 😉 Jag tror att ordinarie priset var runt 900:-

Ha ett gott nytt år!!

Likes

Comments