Hej!

Idag har jag inte gjort något utom att jag och min mamma åkte till ÖoB (igen) och Ica maxi och handla lite. Jag handlade bara lite godis men inget mer.

Nu sitter jag här och kollar på Farmen och det är såå spännande, ibland fattar jag ingenting vad som händer, är det bara jag?! Haha!!!

Imorgon är det skola... Både ja och nä hos mig. Jag älskar skolan och så men man måste gå upp tidigt, vi slutar sent och vi har tråkiga lektioner men men den är snart över.

Jag skulle verkligen älskat skolan om vi började klockan 9 och inte hade läxa utan att man fick 1 timme varje dag i skolan till att plugga till prov eller förhör. Hade inte det varit smart??

Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej igen!!

Nu har jag och min mamma sett på Mello och vilken rolig andra chansen det var!! Alla inslag och även artisterna, men alltså Filippa Bark kan man ju bara beskriva med ett ord: BÄST!!

Men de som gick vidare är värdiga det tycker JAG i alla fall och jag ville faktiskt att de skulle gå vidare för att man kan ju hjärtrösta med ett app och jag tippade dessa bidrag:) 

Nästa vecka är det final och det är helt sjukt att det har gått så fort. Man tänkte ju när första deltävlingen att tiden till finalen kommer ta 100 år men det känns som det har gått en vecka 😂 ​Om jag får välja skulle jag nog vilja att Måns Zelmerlöw vann hela Mello eftersom han har en bra låt och att han är snygg 😍 ​Eller kanske JTR?! Jag vet inte, det är så svårt att veta.


Men hoppas ni har och har haft en bra Lördag så hörs vi i morgon!!

Kram Emma <3

Likes

Comments

Hej!

Idag är det Lördag! Om jag ska var ärlig tycker jag inte helger är så roliga som alla säger att de är eftersom (iallafall jag) gör ingenting, ibland kanske man åker och handlar något eller går på kalas eller träffa kompisar/familj men om man bara är hemma, är det så roligt? NEEJ!

Men idag har jag åkt och handlat på ÖoB och på en affär som heter "Emmaus" som säljer kläder, inredning och massa annat som folk har lämnat in som de inte vill ha, vissa saker är nya men vissa är helt sönder. Ja men jag var där med min moster, kusin, kusin och min mamma och vill ni veta något?

Jag köpte inget!!😱Hahah, tur det jag måste spara pengar till semestern i sommar. Men... Jag sitter faktiskt och beställer på HM nu :) men man måste ju unna sig lite ibland, eller hur? 😉 Om jag beställer kommer jag göra en haul här också såklart. Annars har jag bara varit hos min moster och pratat och spelat lite men inget annat.

Snart är det Mello och jag hoppas mina favvosar går vidare till finalen nästa vecka!! 

Puss & Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Jag tog bort mitt senaste inlägg eftersom jag tyckte att det kanske är tråkigt för er att läsa! Men nu ska göra fler smink & skönhet inlägg eftersom jag älskar det och det är roligt att läsa om.

Jag såg Therese Lindgren's ena UF video och det menas med att unga företagare har skickat saker till Therese som hon kan tipsa om och innan jag skriver det som inlägget ska handla om så vill jag bara säga att jag tycker det är så mycket roliga saker som hon tog upp.

Men en av sakerna föll jag för! PARADISE BRUSHES UF! Bara namnet är så fint och låter så lyxigt men vet ni vad att ett kit med 10 borstar i kostar 200kr!!!! Jag trodde de typ skulle kosta 400 eftersom de är så fina och jättebra!😱

Just nu har de slut på alla set men när de får in ska jag beställa så mitt liv räddas 😂


Följ de på Instagram, FaceBook och deras hemsida där man kan beställa!

FaceBook: Paradise Brushes Uf

Instagram: @ paradisebrushesuf

Hemsida: http://www.paradisebrushes.bigcartel.com/

Och ni kan gärna följa MIN fanpage för de som heter @ paradisebrushesuf.fp

Bilderna kommer från deras hemsida!!

Deras set som innehåller alla borstar heter SAGA och kostar 200kr

Deras set med bara ögonpenslar heterJASMINE och kostar 100kr

Deras set som är bara bas borstar heter YLVA och kostar 150kr

Likes

Comments