Världens sämsta bloggare!

Hej! Hoppas allt är bra med er! :)
Idag är det redan torsdag och denna veckan börjar gå mot sitt slut! Det var ju nyss måndag?!
Jag har legat i sängen i nästan tre hela dagar nu då jag har varit sjuk. Både jag och Kerstin åkte på en riktig förkylning med halsont, hosta och feber! Som tur var varade det inte länge för Kerstin som bara var sjuk en dag. Detta resulterade iallafall i att Ludde fått vara hemma två dagar från jobbet och ta hand om K. Hon börjar bli riktigt livlig vår lilla och blir lätt uttråkad, så att ligga i sängen med mamma hela dagarna hade inte fungerat.

Som jag skrev förra helgen så var vi på 40-årsfest och det blev riktigt lyckat! Var längesedan jag var uppe så länge som den kvällen. Men sen blev jag ju sjuk också ;)

Jag hade tänkt att börja blogga lite mer denna veckan men så blev det visst inte! Känner att det kanske inte är så kul att läsa om samma sak hela tiden eftersom vi bara varit hemma nu några dagar. Men jag ska iallafall försöka bli bättre på det! Får riktiga "bloggdippar" ibland. Förstår ju själv att det är ovärt att följa en blogg som aldrig uppdateras.. Känner mig som världens sämsta och tråkigaste bloggare!

Nu har iallafall Lillan somnat för natten och jag ska kolla på några fler avsnitt av "the 100"! Har älskat den serien från första stunden och man blir verkligen fast.

Godnatt ♡

Gillar

Kommentarer