Tid för Kejsarsnitt!

Hej allihopa!

Idag är jag såå glad!! Jag har äntligen fått tiden för Kejsarsnittet som jag så länge längtat efter, och jag kan äntligen se ljuset i denna mörka tunnel. Kejsarsnittet blir den 30 Januari. (De flests kanske har läst 2 Februari, men min bm ringde nyss och sa att de på Operation tyckte 30 Jan blev bättre). Men ingen är lyckligare än jag över det! Hehe! Så äntligen kan jag ha ett datum att se fram emot, och börja räkna ner dagarna. Såå skönt!

Jag har verkligen mått skit denna graviditeten, haft sån extrem otur med allt och missat stora delar av min älskade dotters liv dessa 9 månader..
Kommer berätta mer sen om just mitt mående under denna graviditeten. Men kan säga såhär- Om jag vetat hur dåligt jag skulle må hade jag antagligen inte blivit gravid igen.
Jag ångrar ju självklart inget nu, när det är så jäkla nära mål. Men hade antagligen inte vågat bli gravid igen om jag vara vetat hur svårt allt skulle bli.

Men nu längtar vi bara efter lillasyster i magen och snaaart får vi äntligen träffas.
Ser fram emot första mötet mellan Kerstin o bebben. Känns som Kerstin börjat förstå lite mer varför jag är så tjock om magen och hon lägger ofta huvudet mot min mage och säger ”kom nu” till lillasyster. Det är så himla gulligt!

Hoppas allt är bra med er!

Kram ❥

  • Nära Vetlanda

Gillar

Kommentarer

Beatrice
,

Är så glad för din skull och att det äntligen är tid för kejsarsnitt snart. Inte alla som mår bra under graviditeten. Så stolt över dig och nu längtar jag så mycket efter att bli mormor igen:-) kram

Mirre,

Jag mådde också väldigt dåligt ångestmässigt under min graviditet. Den ångesten kämpade jag med första året, men jag vart stark i det hela också. Kram till dig

sweetwords.se