Fredagsmys och finpost!

Hej! Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Vi har haft några riktiga latdagar nu eftersom Ludde snart börjar jobba igen, så snart är det bara jag och Kerstin här hemma om dagarna igen. Har ju varit så skönt att Ludde har kunnat gå upp med henne på mornarna när när jag har ammat mycket på natten!

Känns så tråkigt att sommaren snart är över, även om jag längtar efter mysiga kvällspromenader i myskläder och höstväder! Men tiden går för fort och mycket av det vi skulle ha fixat med huset har vi inte påbörjat än. Men lite har vi fått gjort iallafall! Och jag är grymt nöjd med denna ledigheten! 🌸

Ikväll har vi gjort tacos, såklart! Det är ju fredag! :) Jag har även klippt Ludde. Har gjort det innan med sax och jag måste säga att jag är lite av ett proffs!😅eller inte! Men Ikväll fick det bli nya rakapparaten och det blev riktigt snyggt! Själv tanade jag mig själv innan och det passar perfekt för mig som hatar att ligga och pressa i solen eller i ett solarie.

Imorgon blir det fest för pappa Tobbe eftersom han har fyllt 40 år och det måste ju såklart firas! 🎉

Fick äntligen hem massa fint som jag har beställt! Finns ju typ inget roligare än shoppa smink 😍Har redan hittat nya favoriter!

Gillar