Följ min resa med C9!

Hej fina ni!

Igår hämtade jag ut min C9 Box på posten och jag är så pepp på att äntligen få testa denna som man hört så mycket om! Jag kommer köra stenhårt efter deras schema i 9 dagar men jag kommer självklart fortsätta med en hälsosam livsstil därefter!
Målet med min resa är framförallt att bli av med mitt sötsug och förhoppningsvis gå ner 1 eller 2 kilon. (Gärna fler).

Nu ett år efter graviditeten är jag fortfarande kvar i några av mina dåliga vanor och behöver verkligen en nystart. Har känt mig trött dagligen i snart ett år och jag är så less på det!
Min kropp tog mycket stryk under graviditeten, då jag gick upp nästan (40!!) kg och det har självklart försvårat träningen. Har alltid haft svaga knän och efter en löprunda kunde jag inte gå på en vecka. Låg konstant i sängen!

Jag började med c9 idag på morgonen och ni kommer kunna följa min resa här, då jag kommer skriva lite varje kväll hur dagen har gått! Hoppas ni vill följa med ❤️

Om ni läsare är intresserade av att köpa en c9 Box eller bara läsa mer om detta kan ni gå på Moas hemsida :

http://www.moasabel.se/sv/shop/category/boxar_1/product/c9_vanilla_se

Eller gå in på hennes instagram och kika: @lyckligamoaDAG 1

Jag hade hört att de två första dagarna brukar vara de allra jobbigaste. Och efter att inte ha ätit någon "vanlig mat" alls idag kan jag verkligen hålla med! Längtar såå mycket efter dag3.
(Kommer dela med mig av hur ett schema under de första två dagarna ser ut imorgon). Trots att jag har varit lite hungrig så känner jag mig faktiskt piggare och "fräschare" och mer peppad än någonsin.
Har även druckit massvis med vatten som har varit till stor hjälp när sötsuget smugit sig på!

Jag ser verkligen fram emot att se hur denna resa kommer förändra min kropp, på både utsida och insida!

Godnatt 💞

  • Nära Vetlanda

Gillar

Kommentarer

Jenniejohansson88
Jenniejohansson88,
Vill också köra. 😀😀
nouw.com/jenniejohansson88