Dag 10 med C9!

Hej fina ni!

Igår var sista dagen på min C9 resa och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med resultatet!

Om ni följer mig på instagram så vet ni kanske att vi har haft feber här hemma så jag har fått lägga på lite extra kalorier till mina middagar, för kroppens skull.
Men igår när jag ställde mig på vågen så visade den att jag är 6kg, 6KG!!!! Lättare! Och det är jag riktigt nöjd med!
Hade gärna skrivit vad jag vägde innan om jag inte skämdes så mycket över min vikt.
Det är alltid något jag skämts över och måste jobba på.. Det viktigaste är ju att man är nöjd med sig själv och mår bra! När jag var som smalast (nästan sjukligt smal) för något år sedan så vägde jag 75 kg (är 170cm lång) Så jag har alltid vägt mycket. Har dock alltid varit stark och haft muskler, vilket jag alltid varit stolt över.


Nu såhär efter 10 dagar så kan jag säga att detta är bland det bästa jag gjort nu efter graviditeten! Min kropp känns så mycket lättare och jag ser själv att jag gått ner i vikt, mest runt midjan och ryggen. Men det är som vanligt då min bakdel alltid varit stor! 😅
Hur som helst kommer jag att fortsätta med det jag har kvar i boxen men lägga till något mellanmål då och då.

Det gäller att tänka sig för nu när man har gått ner så mycket på kort tid, så man inte går upp igen, fast DUBBELT så mycket!
Det gäller att hitta rätt balans och fortsätta äta nyttigt och inte fortsätta som innan C9 eftersom kroppen nästan ställt in sig på svält (eftersom jag åt överdrivet mycket innan mot dessa 9 dagarna).

Hoppas ni har/haft en supermysig fredagskväll! ❤️

Om ni också är sugna på att testa C9 och/eller F15 så kan ni höra av er till @lyckligamoa (på instagram eller beställa en Box på hennes webshop www.moasabel.se!

  • Nära Vetlanda

Gillar

Kommentarer

emmasorensson
emmasorensson,
Tack mamma! Ja det gäller att hålla i nu och hitta en hälsosam rutin nu😅 Love you!
nouw.com/emmasorensson
Beatrice
,
Grymt bra jobbat min fina. En bra kick i början men sen är det som du skriver. Det är en livsstil, håll i för man mår mycket bättre. Love you❤