Blogglista!

hej allihop!

Idag har vi varit pigga, Men K hostar fortfarande och vaknar på nätterna och skriker jättehögt, samtidigt som hon sover?! Kan det vara mardrömmar kanske? Tycker iallafall så synd om henne. Men hon älskar när jag pussar henne i hela ansiktet, då brukar hon slappna av och somna om! Gullungen!:)

Tänkte köra en blogglista med lite frågor om mig. Kerstin har endå somnat vid min tutte så blir endå fast i sängen ett tag till! Hehe :)


1. Vem är din bästa vän? - Min sambo Ludvig! Vi har så kul tillsammans och kan verkligen vara mig själv med honom!

2. Vad gör dig riktigt glad? - När jag vaknar på morgonen och ser min dotter. Det är bästa känslan!

3. Vad gör du ledsen och arg? - Krig. Så jävla onödigt.

4. Hur hanterar du sorg? - Om jag är ledsen så gråter jag och pratar med människor jag tycker om. Skulle aldrig orka hålla allt inom mig!

5. Vad har skadat dig mest i livet? - Nära vänner/släkt som svikit. Har svårt att lita på människor pga det och vill oftast vara själv eller bara med min familj.

6. Vad i livet har gett dig mest glädje? - Min dotter. Hon är allt jag behöver. Och jag är mer än tacksam till min sambo, som gett mig just henne.

7. Blir du lätt irriterad? - Njaa.. Om jag är trött! Eller gravid! (;

8. Brukar du skratta åt dig själv? - Jaa, fööör ofta!! Haha! Ännu roligare är det nu när Kerstin undrar vad jag håller på med ibland! :)

Gillar

Kommentarer

Beatrice
,
Men jag kommer alltid finnas vid din sida. Älskar er💕 kram mamma/mormor
emmasorensson
emmasorensson,
Det vet vi ju! Älskar dig! puss
nouw.com/emmasorensson