Att vara mamma med ADD & Bipolär sjukdom

Hej igen bloggen 👋🏼
Nu är jag tillbaka! För att stanna hoppas jag.. Haha! Det är verkligen inte lätt att hitta tid just nu för alla sociala medier när man har två små söta och tidskrävande barn hemma! 🙈Förstår inte hur folk hinner?!
Samtidigt tycker jag ju att det är så himla kul med instagram, fota och blogga. Så jag gör ett nytt försök.
Tänker iallafall vara lite mer öppen med min ADD och bipolära sjukdom denna gången. Tror verkligen att det är en av anledningarna att jag bloggar suupermycket och tycker det är skitroligt, för att en annan dag vakna och känna att all motivation och glöd är som bortblåst. Allt blir bara svart och jag känner inte för något alls. Usch det är så tråkigt. Det blir alltid så.. Jag drömmer om att kunna arbeta med detta i framtiden. Att få vara egenföretagare. Göra något jag brinner för. Jag vet att jag skulle kunna kämpa mig dit. Men varje gång jag lyckas med något jag kämpat stenhårt med så slutar det med att allt bara går åt skogen. Jag orkar liksom inte något längre. Lågan slocknar helt.. Och om jag inte är öppen med mina sjukdomar så kommer jag alltid att bli missförstådd av människor.
När jag blir manisk och min ”superpower” kickar in så klarar jag nästan allt. Jag älskar verkligen livet just dessa stunder. Jag blir sjuuukt kreativ, och jag ska göra allt på en gång. Starta företag, blogga, måla mina tavlor, söka massa arbeten, gå ner i vikt, bli Sveriges nya stadsminister(haha), shoppa, skriva ner alla mina idéer, komma på uppfinningar, påbörja nya produktidéer, läsa hela nätterna, träffa folk och släktingar, och jag kan absolut inte sova. Detta är bara en liten del av alla saker som snurrar i mitt huvud just då. Det blir som en övernaturlig ”speed” i min kropp och huvud att det slutar med att jag kraschar. Rätt in i den såkallade väggen. Flera gånger om året. Ibland flera gånger i månaden..
Så det har inte varit det lättaste att hitta rätt arbete för mig. Jag vet knappt längre hur många gånger jag har varit långtidssjukskriven.
Jag har blivit uppsagd på grund av mina sjukdomar. Företagen behöver folk som arbetar där hela dagarna, fem dagar i veckan. Det förstår jag. Men det har inte varit lätt för mig.
Detta påverkar såklart min familjs ekonomi och liv. Det gör mig ännu mer deprimerad i dessa perioder. Ledsen och frustrerad. Jag vill ju ge min familj allt. Men hur ska jag göra det när jag inte ens orkar jobba som alla andra människor? Jag har försökt att hitta lösningar men det är svårt.
Mitt liv och humör går verkligen upp och ner. Jag gör allt för att det inte ska gå ut över min familj. Men det är inte alltid så lätt.. Men jag kämpar och gör alltid mitt bästa. Alltid!
Idag är det en bra dag, och då får jag passa på att gosa och busa lite extra med de som betyder mest av allt för mig. Min familj❤️
Jag kommer skriva mer om det här med att vara bipolär och ha ADD när man är mamma!
Hoppas ni får en härlig dag! Kram

Delar med min lite bilder från veckan som gått ❤️ Följa gärna mig på instagram @emmasorensson 🌸

  • Nära Vetlanda

Gillar

Kommentarer

Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Kul att du är tillbaka! 😀
nouw.com/mrsfunkys
emmasorensson
emmasorensson,
Tack snälla!😍🙌🏼
nouw.com/emmasorensson