Header

(Inlägget innehåller Adlinks)


Hej fina ni!

Här har det bara varit lugnt hela helgen eftersom både jag, Ludvig och Kerstin har varit sjuka! Men nu känns det iallafall som att vi börjar bli piggare igen och snart blir det att köra igång med träningen igen efter några dagars uppehåll..


Jag får ofta frågan om vad jag använder för produkter när jag sminkar mig och framföra allt vad jag använder till min bas. Och på bilden ovan hittar ni allt jag använder och inte klarar mig utan när jag gör min sminkning! Om ni undrar varför jag visar tre foundations så är det för att jag ofta blandar Loreal och Maybellines foundation för att få till den rätta tonen som passar mig bäst. Och det är dessa två jag har använt mig av sen jag blev föräldraledig och fattig (haha), annars brukade jag använda Lancome Foundation i nr1 som jag var hela besatt utav!


Hoppas allt är bra med er! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Igår var sista dagen på min C9 resa och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med resultatet!

Om ni följer mig på instagram så vet ni kanske att vi har haft feber här hemma så jag har fått lägga på lite extra kalorier till mina middagar, för kroppens skull.
Men igår när jag ställde mig på vågen så visade den att jag är 6kg, 6KG!!!! Lättare! Och det är jag riktigt nöjd med!
Hade gärna skrivit vad jag vägde innan om jag inte skämdes så mycket över min vikt.
Det är alltid något jag skämts över och måste jobba på.. Det viktigaste är ju att man är nöjd med sig själv och mår bra! När jag var som smalast (nästan sjukligt smal) för något år sedan så vägde jag 75 kg (är 170cm lång) Så jag har alltid vägt mycket. Har dock alltid varit stark och haft muskler, vilket jag alltid varit stolt över.


Nu såhär efter 10 dagar så kan jag säga att detta är bland det bästa jag gjort nu efter graviditeten! Min kropp känns så mycket lättare och jag ser själv att jag gått ner i vikt, mest runt midjan och ryggen. Men det är som vanligt då min bakdel alltid varit stor! 😅
Hur som helst kommer jag att fortsätta med det jag har kvar i boxen men lägga till något mellanmål då och då.

Det gäller att tänka sig för nu när man har gått ner så mycket på kort tid, så man inte går upp igen, fast DUBBELT så mycket!
Det gäller att hitta rätt balans och fortsätta äta nyttigt och inte fortsätta som innan C9 eftersom kroppen nästan ställt in sig på svält (eftersom jag åt överdrivet mycket innan mot dessa 9 dagarna).

Hoppas ni har/haft en supermysig fredagskväll! ❤️

Om ni också är sugna på att testa C9 och/eller F15 så kan ni höra av er till @lyckligamoa (på instagram eller beställa en Box på hennes webshop www.moasabel.se!

Likes

Comments