6 olika fakta om mig

Nu när jag precis startat bloggen så tänkte jag att vad skulle inte passa bättre än 6 fakta om mig! :)

- Jag har alltid varit en person som stått lite i bakgrunden och inte velat ta för mig så mycket. Jag tror det har gjort att många uppfattar mig som blyg, och det kan väl stämma till en viss del. Men jag har aldrig känt behovet av att skrika högst eller prata mycket. Om jag hade försökt stå i centrum eller babbla hela tiden hade jag inte heller kunnat vara mig själv, eftersom jag inte är sån som person.
När jag var liten och gick på friidrott och tävlade i 100 meter, brukade jag alltid sakta in om jag höll på att vinna. ENDAST för att jag inte ville stå i centrum.. Haha på den nivån var det..

- Jag och min sambo Ludvig har varit tillsammans i 4 år och 4 månader.

- Jag har fått höra sååå många gånger personer som sagt " Jag trodde du var en riktig bitch men du är ju så himla snäll". Tror det kanske har att göra med det jag skrev ovan till en viss del, att jag inte alltid känner för att prata. Och sen har jag fått höra att jag har ett ganska hårt utseende, haha!

- Jag är en "allt eller inget"människa.. Speciellt när det gäller att träna och äta bra. Vissa perioder kan jag äta onyttigt typ varje dag och tränar nästan aldrig, medan jag ibland får träningshets och kan träna upp till två gånger om dagen, räkna varje liten kalori jag stoppar i mig och ladda ner alla träningsappar som finns!!! Hatar den sidan hos mig själv!

- Jag är en extrem känslomänniska! Jag påverkas otroligt mycket av minsta lilla vilket gör att jag kan bli glad eller ledsen väldigt fort. Jag kan bli så påverkad av människors inställningar och energier att jag blir väldigt trött och antingen behöver gå och lägga mig eller gråta för att det ska försvinna!

- Jag älskar att få vara kreativ! Typ Måla och skapa saker!

Gillar

Kommentarer