Du är min ängel, du är mitt allt! Varje dag är en evig kamp att orka, men jag kämpar för DIG var eviga dag, och om jag inte kämpar för dig så kämpar jag med dig. Du är den som alltid finns hos mig, trots att jag kan ligga långa nätter och gråta, efter dig så vet jag att du finns här hos mig.

Du är den finaste människan som finns, jag vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan dig. Du vände hela min värld upp & ner när du föddes, men du gjorde mig till en bättre person. Det är med din hjälp jag orkar kliva upp ur sängen varje dag, det är med din hjälp jag orkar gå framåt. 

Du är den finaste tjejen i hela världen, den vackraste tösen som går i ett par skor! Mitt liv vore helt meningslöst utan dig, det är för dig som jag gör allt. Verkligen allt & det du så väl! Tack vare dig orkar jag stå kvar på benen idag, du finns hos mig, du stöttar mig, du skrattar med mig & du gråter med mig, du lyssnar och du förstår.

Du är min bästa vän Caroline, men du är också min fina lillasyster. Jag skulle offra precis allt för dig min ängel, allt! Jag skulle kunna offra mitt eget liv för dig. Jag skulle gå genom berg för dig, jag gör allt för dig. 

Om du har problem, så vet du var du har mig. Jag står bakom/bredvid dig, det gör jag nu & för alltid. Jag släpper aldrig taget om dig, oavsett vad.. Jag är väldigt överbeskyddande på dig, minsta lilla grej & jag står där.  När du mår bra så känner jag mig lättad & lycklig, när jag ser dig skratta och le så blir jag varm i hela kroppen! När någon är dum mot dig eller du är ledsen, så skulle jag kunna döda bara för att se dig lycklig igen!

Min kärlek till dig kommer aldrig kunna beskrivas riktigt ordenligt, orden räcker liksom inte till. Det enda jag kan säga är att jag älskar dig & det kommer jag alltid att göra.. Du är min lilla prinsessa och ingen kan ta min kärlek till dig ifrån mig. 

Jag älskar dig världens finaste lillasyster, min kärlek till dig kommer aldrig att sluta växa! <3 

 

Likes

Comments

Nu är det bara en dag kvar, imorgon blir jag äntligen 18! Känns skönt som satan.. :-D Imorgon är det söndag, på tisdag drar praktiken igång igen vilket också känns helt fantastiskt. Har varit tråkigt & tomt att vara hemma den här veckan. 

Men nu är det bara någon dag kvar sen så börjar allt igen, imorgon ska jag och mamma baka lite grann så det blir fika på granbergshöjden. :) Idag är en ganska bra dag, livet rullar på & jag bara strosar med! 

Ska försöka bli bättre på att blogga, det har jag dock sagt förr men jag vet fortfarande inte vad jag ska blogga om, svårt å bara sätta sig och skriva. Men ska försöka komma på någonting. 

- 53 dagar kvar sen jävlar smäller de! Dans på tuppens med världens bästa människor <3 /E Likes

Comments

Älskade mamma, tänk om du visste hur stark min kärlek är till dig. Dock kan jag inte beskriva, orden räcker inte till för fem öre!

Oavsett vad som händer så kommer jag alltid att älska dig, sen spelar det ingen roll vad folk säger om varken dig eller mig, du är min mamma och det kommer du alltid att vara oavsett vad.

Jag har betett mig som en fitta emot dig så otroligt många gånger, du har fått skit som du inte ens är värd att ta.

Jag vet precis hur du fungerar, vad du tar åt dig utav. Och tiden som gått nu när du fått all skit av omgivningen pga mig är inte acceptabelt! Du ska inte ta skit för någonting jag gör!

Det finns personer som kallat dig oansvarig, dålig mamma och så vidare. Men jag kan tala om för dig, du är världens bästa mamma! Och all skit du fått är pga mig, vilket jag är hemskt ledsen för.

Jag saknar dig varje dag, jag längtar efter min mor så jag skulle kunna gå sönder ibland. Jag saknar dig & jag saknar oss! Jag ber om förlåtelse för att jag hör av mig så sällan, det är liksom inte meningen att inte ringa.. Jag är bara så fruktansvärt värdelös på det. Förlåt!

Du är den starkaste kvinnan på denna jord, den underbaraste kvinnan som går i ett par skor! Den bästa som finns helt enkelt, sen får folk säga vad dom vill.

Du är en av dom få som står mig riktigt nära, och det vet du så väl om. Det känns så bra att jag ska åka till dig imorgon och mysa med er, få bli ett litet barn och krypa upp i mammas famn igen!

Du är den bästa och underbaraste person som finns, jag vet att du finns hos mig jämt & ständigt, jag vet att du ställer upp. Jag vet att du står där när jag har det svårt.

Och mamma? Det hoppas jag du vet att jag gör också! Jag står här oavsett vad, oavsett när. Är du ledsen? Kom ihåg att jag tröstar dig! Är du arg över någonting? Jag finns här om du behöver få bort ilskan! Mår du dåligt? Kom ihåg att jag står här bredvid dig, jag lyssnar alltid och du har min axel att trösta dig mot!

Jag lämnar aldrig dig, jag står här och håller din hand livet ut! Sen spelar det ingen roll vad som händer.

Jag älskar dig mamma, mer än ord någonsin kommer att kunna förklara! ❤️ /Din Emma

Likes

Comments

Nu är de dags & sova, sover hos bästa vän inatt! Har skrattat & bara myst idag/ikväll, får göras om fler gånger snart tycker jag.
Är faktiskt inte nå trött konstigt nog, så ligger och lyssnar på lite musik & bloggar för omväxlingens skull liksom! Har bloggtorkat helt å hållet känns det som, vet inte vad jag ska blogga om längre. Kan ni ge mig lite tips?
Ska snart få ett blogginlägg om min kära moder ♥️ har påbörjat men när jag inte vet vad jag ska skriva så avslutar jag istället. Jobbigt på det viset, nästa vecka drar praktiken igång igen, skönt! Ska till Arbetsförmedligen på måndag & banken när jag ändå åker in till Bollnäs på morgonen med Emmelie! Så hon vet vilka bussar hon ska åka, sen tänkte jag gå upp på Granberg tills Emmelie slutar så får hon åka med mig hem sen. 😊
Love /E
Mitt älskade hjärta ♥️

Likes

Comments

Sitter hemma hos Sandra och myser, massa skitsnack och mys! Sixten & Tyra har busat och gosat, så nu sover dom båda två <3 Snart blir de en promenad med hundarna, sen så vet jag inte vad som händer.
Imorgon åker jag hem till mormor/mamma, vet inte vart jag hamnar riktigt. :) ska bli skönt att få träffa alla igen ❤️ underbart <3
Nu ska jag fortsätta prata med Sandra & Sebastian och lyssna på Sandras humor haha. Love /E

Likes

Comments

För 42 år sedan kom världens finaste kille till världen, nämligen min pappa! Den underbaraste som finns & den enda jag litar på fullt ut. Du har alltid funnits här för mig, oavsett när & oavsett situation!

Jag vet ärligt talat inte hur mitt liv skulle ha sett ut utan dig, du har alltid ställt upp & du har alltid visat mig hur livet ska levas! Du har alltid varit min stora förebild & det kommer du alltid att vara. Det är dina fotspår jag alltid följt, jag har ställt upp för dig och kommer alltid å göra.
Jag är stolt över att få kalla just dig för min pappa, jag älskar dig! ❤️

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag göra, jag har så fruktansvärt ont överallt! Idag har jag haft sån fruktansvärt ledvärk så finns fan inte, har knappt kunna gått eller rört mig överhuvudtaget! 

Vissa dagar går hur bra som helst, men oftast så tar ledvärken över. Tycker de är konstigt  att det går hela dagarna på praktiken utan minsta smärta! Det är när jag sätter mig ner och tar det lugnt på praktiken som värken kommer smygandes, men så fort jag är i rörelse och håller på hela tiden så går det jätte bra, och i rörelse är jag oftast hela tiden.

Jag hoppar oftast över att sitta still & ta det lugnt om man säger så, på mina rastar så går jag alltid omkring ifall någon behöver mig om man säger så. Och det är väl för att jag vet att om jag sätter mig så får jag bara ont & känner att jag knappt orkar. Så jag strosar omkring mest hela tiden. 

Men det är skönt det också, enda gången jag sätter mig är när någon utav gummorna eller gubbarna vill titta på tv och vill ha sällskap. Jo tjena, jag finns alltid till hands! :) Jag trivs så fruktansvärt bra på ängslunda, nästan lite läskigt bra tyvärr & eftersom jag är som jag är så vill jag liksom inte fästa mig för mycket vid någon utav dom eller trivas för bra.. Då kommer det bara bli jobbigt när jag inte ska vara där längre ifall jag inte kommer tillbaka.

Men så är det, jag är nöjd när jag har någonting att göra på dagarna & att jag har någonstans jag ÄLSKAR att åka till. :) Jag är nöjd, och jag älskar människorna jag jobbar med & kunderna. Livet leker <3 /E

Likes

Comments

Var till Susanne och tatuerade mig idag, dock får ni inga bilder förrän det är klart. :) är dock mycket som ska göras & tilläggas å såhär, men när den andra rosen är där så ska ni få bilder! 😊 åkte upp till ängslunda och pratade med Agneta över praktiken också, så nu "jobbar" jag tisdag & torsdag 07.00-16.00 och fredagar 07.00-14.30 😃 så lycklig <3 åkte="" hem="" till="" bollnäs="" igen="" &="" åt="" lite="" sallad="" hos="" nelly,="" sen="" skjutsade="" leif="" ner="" mig="" till="" soc="" &="" där="" tog="" de="" ungefär="" en="">
När jag var klar där så åkte vi till Leifs faster & fikade lite grann, och därefter skjutsade vi Lotta till jobbet & åkte iväg och besiktade bilen.
Hämtade Nelly hos bojan, skjutsade henne till Ica & hämtade Emmelie på skolan. Skjutsade hem Nelly & här sitter jag i soffan & håller på å laddar telefonen och halvsover... Blööööh /E

Likes

Comments

Jag & Leif åkte till Nelly runt sju tiden och skulle äta, idag har vi städat & gjort rent så gott som hela köket så nu är det klart åtminstone! Som sagt så åkte vi till Nelly & åt mat, spelade lite kort. Runt halv nio åkte Leif iväg och spelade innebandy och jag satte mig & tittade på lite spårlöst med Nelly, så fort Leif kommer tillbaka så ska vi åka hem & duscha, sen sova!
Imorgon ska jag till soc om det inte kommer någonting emellan, vilket jag inte tror dock..
Jag vill bara att det ska bli tisdag så jag kommer iväg på praktik igen, det händer inte ofta att jag längtar till ställen men det gör jag nu kan jag säga! Har fått en tid till tatto kl 07 imorgon bitti, skönt! Äntligen får jag lite mer bläck på armen :D fixa och trixa, nu ska jag fortsätta titta på spårlöst! Love /ELikes

Comments