Mig överkörd.
Känner mig helt vimsig i huvudet och dimmig i kroppen på något vis, kallsvettig och varm om vart annat, näsan krånglar och magen lever sitt egna liv. Tror banne mig att influensan är på väg att flytta in hos mig. Jag är tacksam sålänge barnen mår bra iaf.

Dagen har bestått av mys i soffan, Barnen har lekt en massa och spelat sen fick jag ork till att rymma undan lite.
Ska samla kraft till att ta mig ut till lekplatsen med barnen sen så de får rasta sig ochjag lite frisk luft. När vi kommer hem där ifrån så blir det varm choklad. :) Sen ikväll blir de soffläge med täcke och kudde som gäller till en film när barnen krypit till kojs.

Ha en fortsatt bra dag.

,- emma
...vissa saker blir aldrig som tänkt...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tag sen man kladdade lite här inne märker jag.

Hur mår alla? Är ni några som kikar in här? Jag begriper mig inte på det här med statistiken inne på denna sidan och hur man fixar ihopa det, Så jag vet inte om någon ens läser mitt kladd. :)

Hur har ni haft det nu vid jul då?

Vi hade en mysig jul med massa glada barn, God mat och skratt. Tack för en bra dag alla inblandade.

Barnen har jullov så är full rulle nonstop här hemma. En helg barnöediga hade suttit fint 😂 Dock så är de svårare med den saken, Är glad man hinner andas ut lite om kvällsrna iaf. :)

Happ, nyår då? Vi får la se vad dagen bjuder på förutom god mat och bubbel. :)

Just nu vilar Basse middag och när han vaknar så tänkte jag att vi skulle baka lite pepparkakor tillsammans, Har en massa deg så för att inte kasta den så bakar vi :)
Sen får vi se, Ska fixa middag med. Idag blir det att testa göra Ungersk gulasch soppa för första gången men de ska nock bli bra. :)
Hoppas barnen gillar det bara, Haha. :)


Nej en kopp kaffe och mys med de stora nu, Mathilda ska locka mitt hår med platt tången med. Haha.

,- emma
...en dag...

Likes

Comments

När vet man egentligen?
Alltså inget så specifikt utan generellt om saker? Hur vet man om den vägen är rätt? Att man arbetar inom rätt område? Att man tagit ett korrekt beslut? Att man lever ett tillräckligt hälsosamt liv? Att man vågar vissa saker men inte andra? Vad är det som triggas igång så man just fattar de besluten man gör?


Lördag idag och jag känner mig helt överkörd! Känns som man varit på party i tre veckor och inte fått sig någon sömn. Jag minns inte hur det känns att vara utvilad längre, Det är rätt sorgligt faktiskt.


Sitter just nu och myser i soffan med Sebastian och kollar på Zack och Quack. :) Så välbehövt med lite egentid med denna mini människa. <3


Hoppas ni har en bra Lördag.

,- emma

Likes

Comments

Tankar... Ja det är ju något vi alla har, Vissa mer andra mindre. Jag är nog en riktig tänkare jag vill jag påstå. Alla tankar är inte rosenblad utan jag krigar mot demoner jag med precis som många andra. Vi har inte bra dagar alla sagar. Sen ibland så jagar tankar från det förflutna ifatt dagen och man funderar lite extra kanske. Vi har alla ett bagage med känslor/tankar som vi bär med oss hela livet.

Jag har tänkt väldigt mycket den sista tiden, På allt och ingenting. Det känns ibland som man står och stampar och ibland känns det som man springer ett maraton! Båda känslorna är bra på olika vis.

Idag ska jag inte tänka så mycket utan bara va känner jag, Sådana dagar behövs med.

I helgen ska jag iväg en vända och släppa stressen som sitter på axlarna. Det har och är mycket, Man vet inte hur man ska hantera allt men jag är glad att det inte finns ett manus för alla saker bör och ska inte vara självklara.

Vet inte vad jag ville med detta inlägg mer än kladda ner lite.

Vi hörs

,- emma

Likes

Comments

Då vart Tisdagen kommen med, Dagarna springer förbi. Har en del inplanerat i veckan såsom tandläkaren, optikern, fika i stan med barnen, bio med Mathilda och en kompis till henne sen ska vi julpynta med. :) Idag ska jag dock passa på att ändra om här lite så det är klart innan vi julpyntar i helgen. :)

Annars blir det en lugn dag, Ska skicka in lite skolarbete sen kontakta ett ställe om mina tre veckors apl sen är skolan avslutad. :)

Ha det så bra så hörs vi.

,- emma
...i ett fotoalbum, där står tiden stilla...

Likes

Comments

Jag kluddade ner lite här. Har varit en hel del att gå genom. Jag gjorde ju min hysterektomi och op gick bra.. har dock haft lite ont och varit öm efteråt men nu har det gått tre veckor och börjar vända helt så det är skönt! Haft samtal med läkarna med, Senaste samtalet va igår och de fick mig ur kängorna lite men det blir bra det med. :)

Har även tagitmig modet att gå till tandläkaren efter 12 år, Va nervös som tusan, grät och skakade men fick träffa en bra tandläkare som tog det lugnt och utgick ifrån mig så gick bra. :) Gick därifrån med två tänder mindre och fri från tandsten :) blev förvånad med att tänderna va så pass bra som de va, Hade sju st små små små hål och de va allt sen två visdomständer som dött och en kass tand så han drog den kassa och en visdomstand. Nu jäklar ska min mun bli bra med. :)

Nu på Fredag är det julbord med Jockes jobb som gäller och de ska bli så gott med julaskinka och janssons :D Hoppas docl jag kan äta mer vettigt så bara, Hahaha..

Igår när Jocke kom hem från jobb så blev det en del diskussioner och jag är så stolt kan ni tro. :) Jag kan dock inte nämna ngt ännu men vad som hänt kommer ändra en massa, När vi känner de känns stabilt så kan jag berätta :)

Nu ska jag försöka äta en toast och ta mig en kopp kaffe sen vila lite innan barnen kommer hem. Har pluggat undan en del så slipper tänka på arbeten,fallbeskrivningar, falllösningar, anhörigstöd oav mer denna veckan :)

Vi hörs. :)

,- emma
...en tid...

Likes

Comments

omg! undrar hur detta ska sluta. haha..
jocke och jag har varit på handledarutbildning hela morgon/fm. mellan 9-13 har vi suttit där, jag är nu inskriven på körskolan med och riskettan är bokad. så nu så fort vi får hem papperna så ska jag köra med jocke som handledare. shit säger jag bara, Haha.. måtte vi båda ha tålamod med varandra annars slutar de med skilsmässa. 😂😂 nej skämt osido det ska nog gå bra. :)

ikväll blir de lite grillning här ute på gården med grannarna, lite vin till maten ska jag umna mig med. kommer bli en trevlig lördag detta känner jag. :)

hoppas ni alla har en trevlig dag/kväll så hörs vi.

,- emma

Likes

Comments

Jocke är hemma igen från sitt helg lan så nu är familjen komplett. ❤

Jag och barnen va hos grannarna igår, Alla barnen lekte. De har med 3 barn, Vi vuxna flabbade, Drack kaffe och skällde och skrattade med barnen. :) Som de kan bråka ibland alltså för att sedan sekunden senare va bästa vänner. haha..

Nu är barnen duschade och har precis gått och lagt sig, Jag och Jocke ska mysa ner oss i soffan med ett glas vitt och lite räkor. Blev aldrig några räkor igår. haha..
Sen slänger vi igång en film och tar igen missat mys. :)

I morgon är dagen jag fastat för här, I morgon blir det in till sjukhuset för nya tester och kontroller sen återstår bara beskedet om proverna. Ska höra vad som händer med den planerade opn med.

Aja nu avslutar jag här för att pussa på han saken här jämte mig. :)
Ha en bra kväll alla.

,- emma

Likes

Comments

Ja, Sedan halv sex ikväll har vi suttit och myst i soffan med godis, läsk, popcorn och röda pringels. Barnen är hel nöjda och så är jag. :) ♡

Dock så har Basse somnat och vi andra kollar på Fångarna på Fortet, De två stora är rätt trötta de med märker jag så snart blir de bingen för dom med och film för en annan innan jag stänger ögonen för idag.

Har känt mig helt off idag, Jag tror det jar med att göra att på Måndag så är det dags för sjukhus besöket. Sen ska man gå och vänta på svar, Jag har ju en op med. När får jag den? Jag hoppas ju innerligt att jag kan få svar på några av mina frågor på Måndag. Jag är livrädd för att det visar sig vara cancer. Janet, Min mor har haft livmodershals cancer när hon vart ung så man vet ju inte. Vad jag sen vet så finns det en del cancer i släkten så det kanske ökar chanserna att jag har/får det? usch jag har ingen aning men frågorna maler i huvudet.

Nej nu är reklam pausen slut här så nu ska vi fortsätta vårt mys.
Ha en bra kväll alla.

,- emma

Likes

Comments

Ja då vart snart helgen kommen igen, Blir mys i helgen. Jocke jobbar ju em/kväll denna veckan som är så jag och barnen träffar honom knappt känns det som. Hatar när han jobbar denna veckan så i helgen blir de mys och massa gotte. :)

Igår så va jag och Jocke inne i stan och veckohandlade sen vart vi inom h&m och jag fick en klänning samt kofta som jag önskade mig.. Återstår dock att se när jag använder det då jag egentligen hatar klänning/Kjol och jeans. jag är en mjukisbyxe människa. Haha.. Men jag får väl ändra på det nu när jag fyllt 30! år. usch hemskt det låter att säga "Hej, Jag är 30 år" känner mig gammal. Nej skämt o sido, Många säger att livet börjar efter man fyllt 30 så vi får väl se vad som erbjuds nu helt enkelt. :)

Jag och pojkarna sitter i soffan och myser lite nu till barnprogram, Mathilda är ute och säljer från Panda tidningen, Vi här hemma hann inte ens kolla i den innan hon sprang iväg. haha. 

Blir en sväng till grannen sen för tragg, kaffe och lek.

Hoppas ni alla har och fortsätter ha en bra dag. Vi hörs.

,- emma

Likes

Comments