Skapa din egna hemsida!

- Inlägget är i samarbete med Heymo.se -

I detta inlägget tänkte jag berätta hur man lätt skapar en hemsida, jag vet att ni är en del entreprenörer som läser min blogg och några som går i tankarna att starta något. När jag själv skulle starta min allra första hemsida för några år sedan så var jag tvungen att lära mig koda, det tog extremt lång tid och man gjorde såklart sina misstag på vägen. Därför tänkte jag tipsa om en oerhört bra tjänst som gör det superlätt att skapa sin egna hemsida. Med Heymo kan vem som helst starta upp en proffsig hemsida smidigt och enkelt. Först väljer man en grundmall, sen är det bara att välja och vraka från innehållsmenyn med hjälp av deras "dra- och släpp verktyg". Du tar bara och drar till exempel "kontaktformulär" dit du vill ha det på hemsidan och sen kan du själv anpassa hur du vill att det ska se ut. Jag testade att skapa min egna sida, Erevel.heymo.se, kolla gärna in den!

Vad jag gillar med Heymo: - Du behöver inte ha några förkunskaper. - Det finns flera olika designmallar att välja mellan. - Dra och släpp verktyget gör det superenkelt att skapa innehåll . - Det finns över 300 000 gratis bilder att välja mellan.

Mina tips om vad du borde tänka på när du skapar en hemsida: - Se till att den är mobilanpassad - Snabb att ladda in - Det ska vara enkelt att kontakta dig - Lättnavigerad och välorganiserad - Sökmotoroptimerad

Allt detta kan du få med Heymo, du har alla förutsättningar för att skapa den perfekta hemsidan.

Heymo har två olika abonnemangspaket, Drömma och Driva. Drömma är gratis och du får en egen subdomän (tex erevel.heymo.se) men med Driva slipper du all reklam, sidan blir seo-anpassad och du kan koppla ditt egna domän. Eftersom att jag varmt kan rekommendera denna tjänsten till er så får ni 30% rabatt vid köp av ett årsabonnemang, koden ni ska ange är "influencers". (Klicka här för att komma igång med Heymo)

Gillar

Kommentarer