Attraktionslagen

Något jag senaste åren levt efter är attraktionslagen, vilket har hjälpt min verksamhet att blomstra samt fick mig till att våga följa mina drömmar och starta en helt ny verksamhet. Jag vet att vissa inte kommer att tro på detta, men det här har verkligen fungerat för mig och det finns ingenting jag tror på mer, om man ska leva efter något så är det just attraktionslagen.

Så vad är attraktionslagen? Lagen om attraktionslagen menar att varje händelse oavsett positiv eller negativ har man attraherat. Vi använder egentligen attraktionslagen hela tiden, dvs att du läser min blogg just nu har du själv attraherat. Man skapar helt enkelt sin egna verklighet och attraherar de saker man fokuserar på. Vi kan ta mitt exempel, jag skulle starta min egna verksamhet, i början var jag livrädd, jag tänkte hela tiden på vad som kunde gå fel, jag hade inga kunskaper om branschen sen tidigare och tänkte hela tiden på hur stor chansen var att jag kunde misslyckas, hade jag fortsatt tänka på det sättet så hade jag attraherat till mig en dålig sitaution/händelse för att energin hör ihop med tankarna, de är på lika plan och skapar en konsekvens. Varje attityd du har i ditt handlande kommer att få en konsekvens, den energin du skickar ut kommer tillbaka, alltid. MEN jag lärde mig istället att fokusera på det positiva, tex mina mål och hur jag skulle utföra hela idén med verksamheten, då attraherade jag det till något bra då min energi var positiv därav var mina tankar positiva vilket även skapade positiva konsekvenser. Det vill säga, jag la all min fokus på hur jag skulle utföra min idé, var det inte något jag kunde så såg jag till att lära mig det för att kunna göra det. Tidigare kunde jag i princip bara koda bloggdesigner, nu har jag skapat en helt egen bloggportal. Det tog riktigt lång tid, men vet ni vad? Det gick! Den positiva energin jag la ner på detta kom tillbaka, jag lyckades faktiskt. Jag äger och driver en hel bloggportal som dessutom växer för varje dag och som jag har en inkomst på. Likadant med min andra verksamhet som jag haft sedan jag var 15, jag har den fortfarande kvar och det går bättre än någonsin efter att jag börjat leva efter attraktionslagen. En annan kul sak är att jag fått tex varje jobb jag sökt, jag tror att det beror på att jag gått dit med 150% positiv energi, det är sammanlagt 7 stycken, har tagit 3 av de. Jag har verkligen ställt in mig på att det kommer att gå bra och det har det gjort.

Har du ett mål? Fokusera då på vad du behöver göra istället för vad som kan hindra dig. Tänk inte att du inte kan, för det är just det som hindrar dig. Dina negativa tankar skapar negativa konsekvenser, det är inte slumpen eller otur. Du kan få exakt vad du vill genom att tänka rätt. Tänk inte "bara jag får det så kommer jag må bra" utan tvärtom, när du är lycklig så kommer du även att dra åt dig bra saker. Ha inställningen att det du vill redan har hänt så kommer du även att uppnå det. Har du tex dåligt självförtroende? Intala dig att du är fin, bra osv så kommer du även att känna det tillslut på grund av den positiva energin du förmedlar. Självklart mår man dåligt ibland, och det händer tragiska saker, tex att människor dör, men det handlar helt enkelt om hur du hanterar allting, det kan vara jobbigt att tänka rätt och det är något man måste öva på hela tiden, börja med att lita på att det faktiskt funkar så kommer det även att göra det.

Det finns en jättebra bok om detta som heter "The secret", rekommenderar er verkligen att läsa den!

Gillar

Kommentarer