Allt du behöver till katten

- Inlägget innehåller reklam i samarbete med Supercat.se -

Jag har sålänge jag kan minnas haft djur omkring mig, det är nog bland det bästa jag vet. Vi har alltid haft katter i familjen hemma och nu har jag även min egna hund Gizmo sedan några år tillbaka. Jag älskar att skämma bort mina djur, både när det kommer till leksaker, fina koppel/selar och godis.. mina djur är trots allt mina små bebisar. Därför, tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter Supercat.se, de säljer allt man kan tänka sig behöva till sina kattvänner.

Supercat säljer en grej som jag tycker är såå häftig, nämligen en foderautomat som läser av chippet på katten. Det är som en låda där maten är i så ingen annan än den katten som ska ha maten kan komma in, utan luckan öppnas bara för rätt katt. Superbra om man har fler katter som tex äter upp varandras mat eller en vovve/bebis som gärna tar maten. Supercat har även otroligt mycket aktiveringsleksaker att välja mellan.. har man till exempel en innekatt som behöver stimulans så borde man skaffa sig aktiveringsleksaker.

Jag har fått intrycket av att de säljer mycket som passar in i ett modernt hem, vilket är viktigt för mig iallafall som älskar allt som har med inredning att göra. Jag har iallafall matchat min hunds saker till resten av min lägenhet. Allt är i vitt, grått, beige eller svart! Tycker vanligtvis det är väldigt svårt att hitta djursaker som passar in i hemmet men Supercat har ett så pass stort sortiment, det finns något som passar alla.

Jag har faktiskt gått i planerna på att adoptera en katt från ett djurhem inom kort och då kommer jag beställa hem allt ifrån supercat. Tror även jag kommer behöva köpa en sådan foderautomat som jag nämnde tidigare då Gizmo lär försöka ta kisens mat annars.

Gillar

Kommentarer