Header

hejj,

Förlåt för att jag inte har bloggat på jättelänge. Men det har varit jätte mycket i skolan med olika inlämningar. Jag vet att alla skriver det men det är faktiskt sant. Vi har bara två veckor kvar och då blir de extra mycket att jobba med. Vi slutar skolan i alla fall den 16 Juni, som är sent.

Men idag tänkte jag skriva lite olika saker. Igår hade jag och min kompis sleepover där vi grillade s'mores och tittade på film. Av henne fick en burk som de fanns isbitar i. Det är en typ av en mason jar. Fast den är i plast och fick den i ett lila lock. Man fick isbitar till den som man kunde frysa ner så att de frös och då kunde man stoppa den i burken utan att själva drickan blev vattning för att de var ju plast för vattnet.

Men nu när hon åkte så gjorde jag ett detox water med is och hallon. Det blev väldigt fräscht. Men jag använde inte de isbitarna i plast för att, jag ville ha riktiga isbitar som spädde ut hallonsmaken lite. Det som är bra med detox water är att man får i sig massa olika vitaminer. Men det beror på vad man har i. Man kan ha i blåbär, gurka eller jordgubbar. 

Jag hoppas att ni gillade min lilla update...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har inget att skriva om men jag tänkte bara säga att jag har fått påsklov nu så jag kommer att kunna blogga lite bättre nu än vad jag har gjort denna vecka❤️

Likes

Comments

Hej! Jag har inget att skriva om så att jag tar bara och skriver om hur mycket vi har det nu i skolan. Vi har så jäkla mycket nu i skolan. Men snart är det påsklov. Vi får det på onsdag och det är skönt. Men efter påsklovet har vi de sista nationella proven i både matte och engelska men sen är vi klara. Men just nu i matteboken är det bara de sista sidorna och sen är vi klara med boken som är jätte skönt. Engelskan tror jag att vi har mycket kvar i men jag hoppas inte det. 

Men vi ses imorgon igen!!

Likes

Comments

Hej! Idag är det ju fredag och då tänkte jag att jag skulle ha en myskväll. Jag ska inte ha någon träning som är skönt för att då ska jag bara vila känner jag. Denna vecka i skolan har varit ganska mycket att göra. Men nu eftersom att det är fredag så är man klar med allt arbete. Men igår presenterade vi vårt land vi har skrivit om. Det gick helt okej. Det är helg och inget planerat förutom att jag ska vila. Men det gör jag ju alltid på helgerna.


Likes

Comments

Hej! Idag är det ju torsdag och det betyder att det ä fredag imorgon. Då är det helg. Det ska bli skön med helg eftersom att då betyder det också att det är sista veckan innan påsk. Sen har vi påsklov i en vecka. Men efter det kommer vi ha Nationella prov i både matte och engelska. Men det kommer jag ta i ett annat inlägg.

Men det var bara det jag ville säga så vis ses imorgon igen med ett eller två inlägg. 💓

Likes

Comments

​Hej! Nu tänkte jag skriva ett inlägg om chiapudding. Jag har testat de för första gången nu och jag tycker att det är helt okej gott. Det smakar som en hallonkräm med mycket mjölk. Ifall man har i mycket hallon som jag har. Jag kan lägga in några bilder hur min såg ut nu efter första gången jag har testat det. Jag tror att jag kommer att göra det fler gånger.

Recept: ​Detta recept är för en portion!!

2 msk chiafrön, 1 dl mandelmjölk eller vanlig. Valfri topping. (jag gillar att ha hallon och banan).

​Kvalitéten på bilderna blev inte bra. Men de vet jag inte riktigt varför... Jag lovar att de kommer komma bättre bilder framåt!

Likes

Comments

​Godmorgon! Idag så ska vi ha idrott och sedan massa andra lektioner. I slutet av dagen så ska vi ha språk och en diagnos på franskan. Men jag tror att det kommer gå ganska bra. Ikväll så ska jag bara träna handboll 18.30 till 20.00. Sedan är det Sveriges Mästerkock som jag gillar att se på. 

Men jag hoppas att eran dag i skolan kommer att bli bra eller var ni nu ska vara . 👌

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade senast. Men nu så ska jag börja igen. Jag har bara glömt bort vad jag hette och då kom  jag inte in. Men nu så har jag kommit in och ska börja blogga igen. Jag tycker att detta ska bli kul. 

Så nu har jag suttit i en till två timmar och ändrat runt här. Fixat en ny header. Men jag har fortfarande lite saker kvar att fixa innan bloggen är helt klar så att jag är nöjd.

Det jag kommer blogga om är blandat! Skönhet, livet och mat är nog det jag kommer blogga mest om. 

Men jag hoppas att ni kommer tycka att det är kul att få följa med på min resa!

Likes

Comments