Mors dag

Hej alla godingar! <3 Det var ett tag sen.

Jag åkte hem i förmiddags, dagen till ära, för att ladda batterierna och krama om min lilla mamma. Pappa hämtade mig när jag klev av tåget från Uppsala, varpå vi först åkte till farmor och överraskade med blommor och fika. Hon blev alldeles tårögd <3 Finaste!! Tänk vad lite man kan göra, som betyder så mycket för någon annan. Värt att komma ihåg!

Annars har det varit underbart att bara få vara hemma en hel dag. Älskar ju att vara hemma, hur det luktar, hur min matta är så mjuk under fötterna och ALLT annat. När jag väl kom hem tog mamma just ut sista plåten med chocolate chip cookies ur ugnen och de var sådär perfekt sega i mitten och krispiga i kanterna, ni vet? Aah mums. Vi gick och röstade, tog en långprommis och så fort regnet kom skyndade vi in och vilade oss i form för en riktig sommarmiddag. Varmröktlax, örtcreme, sötpotatis (med smör ofc) och tomatsallad blev det. Sen jordgubbar med socker och lime framför en film. (All roads lead to Rome på HBO, faktiskt mysig!) Måla naglarna hann jag göra också. Bara en sån sak. Gud vad jag har längtat efter en sånhär dag! Jag får sån lugn och ro här hemma, till skillnad från mina senaste hektiska veckor i Uppis.

Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask, borsta tänderna och hoppa i säng. Ville bara kika in och skriva av mig lite först. Idag har jag mått så himla bra. Puss!!!!

Världens bästa och finaste mamma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229