Koppla av

Hej goa vänner! Två hela dagar är nu spenderade på Bali och denna ö bjuder bara på mer och mer. Jag och pappa är här i en dryg vecka för lite sol & bad, kvalitetstid och avkoppling. Nu bor vi på en resort på sydöstra Bali, här har vi bara tagit det lugnt, läst böcker och ätit väldigt (!!!) bra mat. Imorgon ska vi resa vidare närmre huvudstaden för att se lite mer av ön. Där kommer vi inte vara lika isolerade från allt lokalt, vilket jag älskar! Bägge är underbart på sitt sätt.

Just nu är det början av regnsäsongen här, så det är en del moln och det kommer en rejäl skur en gång om dagen. Men det gör faktiskt inte så mycket, det känns ganska tropiskt! (Så länge den inte vara i 3 h som dagen vi kom. Tror aldrig jag sett så mycket regn i hela mitt liv!)

Klockan har precis slagit 22 och jag ska gå och borsta tänderna. Ikväll åt vi en balinesisk avsmakningsmeny till middag, så spännande!! Jag älskar att prova nya maträtter, speciellt om man är i ett annat land och det har med kulturen att göra. Så himla roligt! Den ena var inte lika gott som det andra, men vissa saker var otroligt goda.

Vi får se vad morgondagen bjuder på för äventyr. Puss och kram och godnatt!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229