Hej från en glad emma

Hej alla hjärtegull!!! Det är en så glad och sprallig Emma som checkar in här!!! Alltså, i vanlig ordning så vet jag inte vad jag ska ta mig till just nu för att det är så vackert ute. Blir lycklig och stressad på samma gång, vet knappt hur jag ska ta vara på det. Men visst njuter jag!!

Trots att jag är så glad och inspirerad så har jag konstig nog inte uppdaterat er så mycket här. Tänkte därför slänga in lite snabba bilder på vad jag har haft för mig på sistone!

Gått en hel del långa höstprommenader, flera av dem med Lovisa! <3

Jag har jobbat långa dagar på Öl-och Whiskymässan och babblat en massa skit med både trevliga kollegor och sköna whisky-nördar. Som varje år hade de grymma foodtrucks på mässan där jag hängde så fort jag fick en ledig stund ;)

Givetvis har sukten efter höstmode kickat in på riktigt och jag gick en sväng efter jobbet här om dagen och unnade mig bland annat denhär fina kjolen. Den är alldeles tjock och gosig, HUR fin?? // Och sen har det förstås blivit lite vanligt jobb också.

Pluggdejt med Alex utomhus!! Så underbart väder, vår nästan vårkänslor haha.

Mina älskade vänner! Några är hemma ifrån Lund denna helg så vi var ute och käkade middag i veckan. Blir alldeles varm i hela kroppen av att vara med dem!!! // Det underbara vädret

Puuuusssssss vi hörs snart!!!!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vilka fantastiska bilder!! Ser verkligen så härligt ut!! <3nouw.com/matildaberlin
emmasjoberg
emmasjoberg,
Tack snälla!!!nouw.com/emmasjoberg
peyzi
peyzi,
Håller verkligen med dig om kjolen, superfin!nouw.com/peyzi
emmasjoberg
emmasjoberg,
Åh men tack, visst var den!!nouw.com/emmasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229