Hej Åre!

Igår rullade jag och familjen in i Åre för en långhelg tillsammans. Foodjunkies som vi är är hela vistelsen till för att vi ska äta på Fäviken på lördag, vilket jag ser fram emot SÅ MYCKET, och så bestämde vi oss för att åka upp några dagar tidigare och mysa i Åre. Så härligt! Juni månad väntar ett dygn bort men ändå faller snön här. Hur galet är inte det?

På kvällen när vi kommit fram igår åt vi iallafall en middag över förväntan på Granen, där vi också bor. (Fantastisk mysig lägenhet med stor balkong mot Åresjön. Kan tänka mig att det GULD att bo här under skidsäsongen!!) Jag älskar när restaurangen kan sina råvaror och gör det enkelt och rätt. Det är svårslaget!! Väldigt trevligt porslin och fina inredningsdetaljer var det också, vilket förstås får min upplevelsemätare att tindra lite extra.

Imorse vaknade vi till en mulen himmel som snöt snöblandat regn, så efter frukost stod spa på schemat. Alltså ååååh ni förstår inte hur mycket jag uppskattar en sånhär dag efter mina senaste väldigt hektiska veckor i Uppsala. Detta var PRECIS vad jag var sugen på. Kvalitetstid med familjen, massa god mat och riktig avkoppling. <3
Jag och mamma började med att köra ett gympass på sats, sen körde vi sparitual med alla olika bastus (bastuar?), ansiktsmasker och skrubbar. Underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappa och Gustav tröttnade i vanlig ordning på att koppla av bra mycket tidigare än vad vi gjorde, så de åkte iväg till Ristafallet så länge. Fick se bilder på det, när vårfloden forsar ner (fullkomligt forsar), mäktigt!!!!!! Sedan hämtade de upp oss för lunch på creperiet. Man vore ju dum om man inte tog en löjromscrepe!?!?! Säger #löjromsälskarennumeroUNO

Nu ska vi plocka fram lite gott chark vi köpte idag på Undersåker charkfabrik, dricka bubbel och spela kort innan det blir middagsdags. Förstår ni hur bra jag mår? Från att vara en stressad, fattig student till detta mys med familjen. Men det är så fint ändå att man uppskattar allt sånthär på en ny nivå nu. Lärorikt.

Puss mina sköna bönor. Önskar er alla en fantastik helg! Det ska jag ha <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229