Från barnsben till föralltid

Ååååh. Jag är så varm i kroppen och leendes i hela ansiktet. Nu har alla mina bästa, bästa vänner kommit hem från diverse resor eller sommarställen och alla som har jobbat är lediga. Vi samlas hemma i Viggan som när vi var små och hittar på saker dygnet runt. Vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och ses efter middagen. Och somnar i soffan hemma hos varandra och går upp tidigt nästa morgon och startar nästa dag med ett nytt äventyr.

Jag är så lyckligt lottad att jag är uppvuxen med så många och så fina vänner. Ibland under den här sommaren har jag känt mig lite nere, varit stressad över att jag inte vetat vad jag vill göra till hösten eller kanske haft ångest över att de flesta av mina vänner ska flytta och börja plugga. Kort och gott har jag känt mig lite vilsen ibland. Nu har det inte gått mer än ett dygn sedan alla kommit hem och träffats igen och jag känner mig redan lycklig. Alla negativa tankar är som bortblåsta och jag är precis den jag vill vara. Tack vare dem!! Mina vänner är så kloka, roliga, vackra och smarta och jag är så tacksam över att jag får formas tillsammans med dem och vägledas av dem.
Ihiihi känner mig alldeles gråtfärdig och bubblig av fnitter på samma gång. Det är så mycket barndom i dessa sista veckor av sommaren för mig, när vi varje år samlas och det är alltid lite pirrigt inför den nystart som hösten ska komma med. Jag älskar tiden nu och jag NJUTER så det tjuter.

<3 <3<3<3<3 <3 jättemycket kärlek <3 <3<3<3<3 <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229