Avskedsfrukost

Åhh så trist det är att min lilla Soffi har lämnat Stockholm för ett par år i Lund. Även om det är pangkul för henne kan jag inte stilla mitt ego och bli ledsen för min egna skull. Men sånt är livet faktiskt!
Innan hon flyttade tog vi bland annat en frukostdejt på Nybrogatan 38. Där åt vi även frukost tillsammans förra hösten då vi hade vår sista jobbdag tillsammans, så det är väl vårt nya ställe för avskedsfrukostar haha. I vilket fall, det var väldigt mysigt! Vi beställde med ögonen och blev så mätta att hälften vore nog, men himla gott var det. Inte heller kan man låta bli att älska kermaikborden lika mycket varje gång man är där. Så vackra!

Jag tog yoghurt med nötter och müsli (har glömt hur mättande grekisk yoghurt är. Jösses! Orkade knappt halva skålen innan jag var proppmätt!! Åt det varje morgon förut) och Sofia en avokadomacka. Sedan delade vi på scones och en croissant, men den sist nämnda fick följa med hem för eftermiddagsfika. Vi blev lite för mätta helt enkelt!

ÄLSKADE VÄN!!!!!!! Saknar henne bland många så mycket. Efter frukosten gick vi av oss matkoman och strosade lite på stan, längst vackra byggnader och i inspirerande butiker. Bland annat & other stories som just nu är högt upp på min favoritlista.

Och det var det. En onsdagsförmiddag som satt som en smäck. Tack skruttan för ditt makalösa sällskap <3

Till er som inte varit på Nybrogatan 38: Åk till Nybrogatan 38.

Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229