Det tråkigaste varje månad måste vara att betala räkningarna.. Men nu är de gjort, skönt när de är färdigt iallafall! Ligger i sängen och ska precis till och sova men kände att jag ville uppdatera först.
Dom sista timmarna på jobbet trodde jag aldrig skulle ta slut faktiskt. En timme var som två och två som tre, helt sjukt vad tiden stod stilla. Väl hemma hoppade jag in i duschen och sedan ner i soffan tätt intill Jonas.
Men nu måste jag sova för jag ska upp halv 8 imorgon, börjar 9.00 och slutar 16.30 men tänkte försöka åka in och käka frukost på jobbet om jag hinner/orkar.. Haha!

Likes

Comments

Känner mig helt slut i hela kroppen, från topp till tå alltså. Somnade och vaknade till och från hela natten inatt så är inte direkt utvilad. Sen har jag ju ett ganska långt pass framför mig, många timmar och jobbiga kunder.. Så de känns över allt om jag säger så.
Kommer nog vara ganska trött när jag kommer hem så de blir nog sängen ganska fort. Ska börja kolla på någon serie tror jag men har inte bestämt mig för vilken än så for så se vilken vi till slut väljer. Nackdelen när jag kollar på en serie tillsammans med Jonas är att jag aldrig kan se så mycket som jag vill. Han vill inte se när jag vill och när han vill kan kanske inte alltid jag, så de är ett jäkla dilemma det där. Men vi tänkte ge det ett nytt försök ikväll så håller tummarna!

Likes

Comments

Hemma och nerbäddad i sängen efter bilbingo och sista avsnittet av EOTB. Självklart vann vi ingenting... Tror jag för med mig någon otur när de gäller spel, har alltid spela med Ella förut och idag gjorde jag inte det men då vann hon. Haha, men ingen av mig, Jonas, Åsa eller Karin vann. Jonas spelade tre ronder/blad/bingos sedan gav han upp och jag fick dubbelt upp. Var jobbigt att hålla koll på alla brickor för att se om de blev vinst eller ej, men de gick och ingen vinst blev de heller. Men var nära några gånger, men nära skjuter ingen hare!
Sista avsnittet av EOTB var bra men de känns konstigt att de redan är slut liksom. Vad ska man nu göra måndag-tisdag-onsdag-kväll? Man kanske kommer i säng i tid? Vem vet.

Nu är de iallafall dags för mig att sova för imorgon väntas en lång dag på jobbet, 12-20. Känner inte alls någon lust till att jobba direkt men som jag brukar säga "Cash is king!" Så det är bara lägga på det där falska leendet och köra järnet. Nejdå, skojas! Falskt är de inte men de skulle kanske varit tröttare än vad de ser ut som egentligen. Nog om det, godnatt!

Likes

Comments

Snart är det dags för årets första bilbingo med Jonas, Åsa och kanske Lars. Får se om man har turen med sig iår någonting för ifjol var de ju totalt värdelöst! Så vi håller tummarna.

Likes

Comments

En nattkräm, en BBcream och ett bronzer. Allting från The Body Shop. Sedan köpte jag över en viss summa(minns inte vilken) så då fick man en stor duschtvål på köpet. Jag valde med doft av jordgubb, förälskad!(visar imorgon) Hade även tur att det var 20% på nattkrämen så de var ju ett stort plus! Slutsumman brukar kunna sticka iväg när de gäller deras produkter. Men så jävla värt det i slutändan!

Likes

Comments

​Idag är det min sista lediga dag den här veckan. Jag börjar imorgon och kliver av på tisdag, känns jobbigt men ​Cash is king​! Eller vad är det man brukar säga? Så idag blir det en lugn dag för min del. Ska ut till Birsta och uträtta några ärenden, men jag drar ut på det så länge som möjligt för jag är inte alls sugen på att fara ut dit nu när de är löningsvecka och allt skit. Men vad ska man göra liksom, det är ju morsdag och allt.

Imorse blev det en kort sovmorgon för min del, vaknade redan kring nio. Klev upp och åt frukost med Fabbes sovsällskap, Rebecka. Nu sitter jag och tittar på Blended på Netflix och snart ska jag väl sminka mig och åka ut, men lusten är dålig för det som sagt..

Likes

Comments

"Jacka" från Albert&Herbert
T-shirt från Lager157
Jeans från Rut&Circle

Likes

Comments