TOP 5 MÅSTEN I SOMMAR

Innehåller affiliate-länkar

Här på bloggen ekar det tomt just nu, så tråkigt men för min del har jag haft det väldigt skönt. Jag har haft tre veckors semester och den senaste veckan tog jag "ledigt" både från bloggen och instagram. Här är två bilder från en semesterdag som spenderades hemma vid poolen. 5 produkter som är ett måste för mig i sommar!

Solglasögon - Ett måste varje dag för mig, så fort solen är ute åker glasögonen fram.

Solskydd - Jag hoppas att alla använder solskydd idag! Jag använder det året om, men extra noga under sommaren. Jag har älskat La Roche Posay's Anthelios SPF 50 denna sommaren. En väldigt tunn konsistens som lägger sig väldigt bra på huden och blir inte kladdig.

Ansiktsmist - Ett måste året om. Den här misten från Make The Make användes flitigt, kan säga att den nästan är slut. Min syster och mamma älskade den, därav finns det inte så mycket kvar av den nu. Doften, molnet av mist, den svalkande känslan, ja alltså den sätter alla poäng! Plus att den inte är särskilt dyr 149kr!

Vatten - Do I need to say more? Jag älskar alla Norr's drycker som innehåller vätskeersättning, plus att dom smakar mycket bättre än endast vatten. Jag köpte dom hela förra sommaren och även denna.

UV- skydd för håret. Jag är positivt överraskad av den här misten från Moroccan Protect & Prevent Spray . Den doftar gott, gör håret mjukt och lätt. Jag sprayar den så fort mitt hår blir lite tovigt och borstar igenom. Ett plus är att den både funkar som leave-in balsam och som UV-skydd.


  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Bra grejer 👌🏻 Är så sugen på att testa misten.
nouw.com/louiseanderssons