Flytten närmar sig med stormsteg. Förra veckan var vi äntligen över på andra sidan Atlanten och besökte staden vi ska bo i. Åh ja, jag trivdes och kan känna en längtan tillbaka dit.
Bjuder på lite bilder från själva resan tänkte jag.

Vi tog även in på hotell i New Orleans de sista två nätterna. Här kommer lite bilder därifrån med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den där lilla stunden efter att barnen somnat och det är fredag. Njuter av mitt glas vin.
Mysig fredag vänner.

Likes

Comments

Hade en jättebra trettonshelg som spenderades med härliga vänner.

Noah äter chokladmousse, Daniel fick inte sluta mata honom. Här är vi hemma hos Helena, Lars och Linnea. Det har blivit en liten tradition att vi ses på trettondagsafton.

Dagen efter spenderade jag med dessa härliga vänner på Falkenberg Strandbad. Först bubbel på rummet, sedan 3 rätters middag och avslutade med spa. Sedan var det övernattning och go hotellfrukost dagen efter.

Tack Natalie och Lina

Likes

Comments

Nu är det nytt år, ett spännande år att se fram emot. Stora förändringar på gång och äntligen, det vi väntat på hela hösten börjar det hända saker och vi vet ungefär när flytten sker.
Mer om det längre fram.

Jul och Nyår har passerat och vi har spenderat mycket tid med våra familjer. Så det har varit en skön tid.

Den 17 december firades julen nere i Varberg. Med paketöppning, julmat och julklapps spel.

På julafton vaknade vi upp hemma med paket i strumpa, skinkamacka och så öppnade vi paketen som tomten lagt under granen.

Efter paketöppningen så satte vi oss i bilen upp till Åmål för att fira resten av dagen. Vi stannade där några dagar till. Njöt av både kalkonmiddag och korvgrillning dessa dagar.

Nyårsafton firade vi i Varberg, så vi packade om bilen och åkte ner. En härlig kväll med mina syskon, Johan och lilla Elsie. Mycket lyckat.

Likes

Comments

Tyvärr så har jag inte så mycket nytt om resan. Vi hoppas väl på att få komma iväg strax efter nyår och få se ut ett hus. Men vi får se.

Så länge hänger vi i soffan och kollar på film.

Likes

Comments

Den första helgen i advent spenderade vi inomhus. Vi bakade pepparkakor, badade, kollade på världscuppen i längdskidor. Bara ta det lugnt saker helt enkelt. En perfekt helg helt enkelt.

Likes

Comments

Lite julklapps shopping på GeKås. Med mamma och barnen. Puuh...

Likes

Comments

Det är mycket tankar och funderingar på hur det kommer att bli den dagen vi flyttar. Det känns så långt bort men ändå är det så snart som allt kommer att ske.
Vad som väntar nu är godkännande av visum. Jag hoppas att vi snart får besked om det så vi kan åka över och titta på hus. Då kommer det att kännas mer verkligt och man har en bild framför sig om hur det kan bli.
Jaja, det är bara att hålla sig  till tåls.
 

Likes

Comments

VI har en spännande tid framför oss just nu. Vi är mitt i en kommande flytt till USA. Närmare bestämt en stad utanför New Orleans som heter Mandeville.

Med denna blogg vill jag dela med mig av vår vardag och även alla förberedelser innan vår flytt. Tänker att jag även kommer ha detta som ett minne efteråt.

Hoppas att ni vill följa med på våran stora resa.


Likes

Comments