Header

OUTFITS

Top Nelly // Pants BikBok // Bag Rebecca Minkoff // Shoes New Look

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TRAVELS

New York är en stad jag blev instantly in love with och önskar jag hade bloggat om varenda liten grej som skedde på resan, men jag hade ju bloggen på hyllan då så de får bli några strö om strö inlägg istället. Här kommer en massa snapshots från resan!

Frukost på two hands! Det var gott och fotovänligt, men jag tyckte det var lite snålt haha, man fick typ en liten ''klick'' yoghurt med massa granola. Blev lite torrt!

Gick och såg musikalen ''Dear Evan Hansen'' där Ben Platt har huvudrollen som faktiskt vann en Tony för denna roll. Jag älskar ju musikaler och hade velat sett denna så himla, himla länge. Och gud, den var värd varenda dollar! Inte ett öga torrt i publiken tror jag, och skådespelarinsatserna ska vi inte tala om. Verkligen en talang är han, Ben, som ger allt han har på scenen. Har aldrig varit så inspirerad tror jag.

Vackra Central Park.

Maffiga Brooklyn Bridge!

Rooftop barer och massa gottigheter! Det råder ju verkligen inte brist på saker att äta i New York i varje fall, haha. ;)

Här bodde vi!!! Supermysigt. I Chelsea!

New York är verkligen vackert på sitt sätt alltså.

Minnesplats för World Trade Center. Det var mäktigt på ett sjukt sätt. Väldigt fin minnesplats men också helt sjukt när man ser hur allt på Manhattan är så trångt och nära och inklämt, och tanken på att terrorattacken hände mitt i smeten.

Ja, ni ser ju. Blev totalkär. En dag ska jag bo i denna stad - helt klart!

Likes

Comments

L.A. LIVING

Efter många om & men med inställda samt försenade plan tog jag mig tillbaka till Los Angeles i varje fall för två veckor sen. De har varit två omtumlande veckor tillbaka, med mycket kompis-häng, skola & jobb! Känslomässigt har det också vart en liten berg & dalbana, så är det alltid när man kommer tillbaka och jag var hemma en bra tid nu. Ibland har man mycket att arbeta sig igenom, men mycket som väntade här i L.A. också.

Nu börjar jag bli lie stabil igen i varje fall - komma in i jobb, skola och allt sånt där tar lite tid. Men måste säga att mina klasser detta år verkar väldigt roliga så det är jag nöjd över! Förra terminen sög lite halvt sådär hehe, men detta år verkar roligt!

Hur det blir med bloggandet återstår att se. Just nu är det lite svårt att få ihop tiden tycker jag, spenderar hellre min tid med annat men det får vi se helt enkelt för jag saknar bloggandet också!

Hoppas allt är bra med alla. Kram. <3

Likes

Comments

LIFE

Hej! Hoppas alla haft en fin julledighet. Just nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att få åka tillbaka till Los Angeles. Hittills har mitt flyg varit nästan 8 timmar försent.... KUL! Är så uttråkad och segt att landa så himla sent men inte mycket jag kan göra åt det liksom, det är ju vad det är.

Känner mig i varje fall redo att åka tillbaka nu! Längtar till LA trots att det regnar nu. Men regn behövs! Jag är ledig hela denna vecka och har bara planerat att ta det lugnt, gå på bio, städa och chilla. Återhämta sig lite och andas ut lite, även fast man gjort det här. Sverige har varit bra denna gång tycker jag, har varit skönt. Men är konstigt att tänka att jag snart flyttat tillbaka hit. Vet inte vad jag känner inför det.

Men det är ju ett tag kvar! Nu ska jag snart kliva på planer. Hörs i Los Angeles. Puss!

Likes

Comments

LIFE

Några snapshots från life here i Sverige just nu! Besökte min syster i Linköping igår och idag blev jag bjuden på mat av Marit med Anna-Carin. Så mysigt! Nu åker jag snart tillbaka till Los Angeles, vilket ska bli skönt ändå. Få lite rutiner igen, jag blir så rastlös här känner jag. Tycker inte om att dega hela dagarna längre, det är nog något som passerat mig lite kanske. Känns lite som jag stampar när jag är här, men blir samtidigt mer än någonsin tacksam att jag tog mig härifrån.

Och ibland märker jag folk kollar snett på mig eller verkar ta illa upp när man säger så. Men till er vill jag säga att VARJE människa är individuell och alla har en egen resa i livet. Vill man bo i Köping, jobba på ICA hela livet - då gör man det. Alla människor har rätt att leva det liv dem vill leva, och bara för det inte är det jag vill göra betyder inte det att jag tycker det är fel? Jag tycker det är otroligt fint när varje människa känner sig glad i sin vardag. Jag är en människa som ständigt vill vara i rörelse, jag vill ha mycket omkring mig, jag vill utvecklas och ha mer. Det är sådan JAG är. Och den JAG är påverkar inte mitt sätt att se på hur andra lever. Kanske för ett par år sedan, då jag var så inriktad på hur mitt liv skulle bli. Men inte längre. Det jag tycker är tråkigt är när jag hör människor som väldigt gärna vill göra något annat än det dem gör, men de tar sig inte dit. Då önskar jag att de kunde få modet att ta steget, vart det stegen än skulle leda. Det är viktigt att vi alla vill olika och att alla har olika drömmar/mål.

Nu blev det mycket här - haha så mycket hade jag inte tänkt skriva först. Nu ska jag nog sätta på någon film och sova lite kanske. Ska göra en roadtrip när jag kommer tillbaka till L.A, så måste ju planera och boka in lite boenden längs vägen där också!!! Hatälskar att planera. Det är roligt att åka, men blir alltid orolig att jag missar någon viktig grej med roadtrips haha. Måste bli lite mer spontan kanske.

Likes

Comments

@eemlarsson