Thursday mood

Allmänt

Hejsan, idag var det torsdag igen. Inatt sov jag knappt en blund. Jag var uppe den mesta tiden för att koka te, jag har nämligen fått halsfluss. Så jag hade extremt ont i halsen när jag med jämna mellanrum vaknade upp inatt, då var det bara att koka te så att halsen blev lite bättre.

Jag var iaf hur trött som helst imorse. Mamma tyckte att jag skulle vara hemma från skolan idag för att ta det lugnt. Men jag envisades med att gå till skolan iaf för att inte missa några lektioner. Jag började 9:45 med en lektion i religion, sedan hade jag företagsekonomi, studiegrupp och sedan en tyska lektion. Jag slutade 16:15, torsdagar är min längsta dag i skolan då jag slutar senast.

Nu sitter jag äntligen på bussen påväg hem. Jag känner mig verkligen inte bra alls, jag är trött och tror att jag fick feber nu på eftermiddagen. Jag skulle nog ha lyssnat på mammas tips om att vara hemma från skolan idag.

När jag kommer hem är klockan cirka 17:30. Då ska jag bara byta om och sedan ska jag upp till stallet och fixa till hästarna. Dem är vana vid att komma in klockan 18 på kvällarna.

Jag är bara glad när jag har klarat av hästarna och stallet. Just för att jag känner mig så dålig som jag gör just nu så vill jag bara ligga i sängen och bara ta det lugnt. Jag tror att jag vill försöka sova lite eftersom jag är så trött.

Detta har faktiskt bara varit en lång och jobbig torsdag, jag vill bara hem.

Jag hoppas iaf att ni känner er bättre och har haft en bättre torsdag än mig. Vi hörs imorgon igen, då det är fredag.

Imorgon är det aktivitetsdag i skolan, jag får se hur jag känner mig och hur mycket jag sovit inatt. Annars tänkte jag faktiskt bara vara hemma för att ta det lugnt, det är inte roligt att vara igång när man har feber.

Ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi imorgon, kram<3

Gillar

Kommentarer