Super motiverad

Allmänt

God eftermiddag.

Idag var det som sagt onsdag och över halva veckan är redan avklarad vilket känns hus skönt som helst. Jag har precis slutat skolan och är nu på väg hem.

Imorse startade jag min onsdag med en tidig morgon i stallet. Jag fixade stallet tillsammans med mamma och sedan red vi ut tillsammans.

Mamma red Goodie och jag red Cashen. Dem fick gå konditionsträning i trav idag på åkern i djupsnön. Det var såklart ganska jobbigt för dem att springa där men de kämpade på och gjorde det super bra.

Det är verkligen skönt att starta dagen tidigt i stallet eftersom jag tycker att jag blir så pigg och får så mycket extra energi utav det. Den energin jag får gör att jag får så himla mycket motivation och orkar uträtta så mycket annat.

Tills fredag har jag en inlämning i engelska och en i idrott. Jag är i stort sätt klar med det mesta i båda uppgifterna.

På engelskan ska vi skriva om ett engelsktalande land, vi ska undersöka landets historia, hur engelska kom dit och hur det är att leva där. Sedan ska vi designa en egen hemsida och presentera faktan som vi hittat där.

Jag tycker att det har varit en väldigt rolig uppgift. Bara jag skrev ner all fakta så tyckte jag att det genast blev roligare. Det är en väldigt kreativ uppgift och jag tycker om att vi får designa hemsidan så som vi själva vill. Jag gillar att ha saker så som jag själv vill, så ikväll har jag bestämt mig för att jag ska göra klart den.

Idrottsuppgiften är lite tråkigare måste jag påstå. Vi håller på att skriva om arbetsmiljö och då ska vi undersöka arbetsmiljön hemma och i skolan. Jag har i stort sätt skrivit klart hela texten vilket känns hur skönt som helst. Nu måste jag bara läsa igenom för att rensa det som är onödigt och höja kvaliteten på innehållet.

Trots att båda uppgifterna är ganska jobbiga med mycket arbete i många steg så har jag ändå otroligt mycket motivation och vill bara jobba på nu för att bli klar.

Så uppgifterna ska jag lägga mest energi på ikväll, hur som helst så vet ni att jag har saker att göra.

Hoppas du haft en bra onsdag hittills och att du får en fortsatt bra eftermiddag och kväll. Vi hörs snart igen, kram<3

Gillar