Senaste nytt

Äntligen hittade jag lite tid över för att skriva ett inlägg, så nu är jag här igen för att ge er senaste nytt i mitt liv.

Om vi tar allt från början med anledningen till varför jag inte har hittat någon tid till att skriva några inlägg så beror det helt på att jag började studera på Handelshögskolan i Stockholm förra måndagen och har haft fullt upp sedan dess😅

Nu i två veckor innan insparken har vi en introduktionskurs i matte för att uppdatera minnet lite. Eftersom jag tog studenten i somras så kommer jag ju fortfarande ihåg väldigt mycket. Däremot gick jag ekonomi på gymnasiet så vissa saker är helt nya för mig eftersom vi går igenom saker från matte 4 och 5 som inte jag har läst.

Hur som helst så börjar den här två veckor långa mattekursen att närma sig sitt slut och jag har bara två pass kvar. Nästa torsdag är det de första provet så nu ska jag se till att förbereda mig inför det så mycket som jag kan. Matteläxorna som vi har fått i uppgift att göra varje kväll efter skolan har redan tagit lite kol på mig haha😅 måste medge att jag fick lite smått panik redan första dagen då vi fick 25 uppgifter att göra till dagen efter. Men nu verkar det som att jag har kommit in i rutinerna så det blir nog bara bättre och bättre.

Nästa vecka börjar insparksveckan fullt med intro-föreläsningar, fester och aktiviteter. Däremot tror jag inte att jag kommer att vara med på exakt allt. Jag känner att jag inte riktigt orkar festa till 03 för att sedan skriva matteprov kl 8 nästa morgon😂

Veckan efter insparksveckan så börjar jag studera på riktigt. Då går jag i skolan 8:15-17:00 varje dag. Det är väldigt långt och det ska bli intressant att se hur allt kommer att gå. Jag tror att det kan vara jobbigt i början tills man vänjer sig men tillslut kommer nog allt bara att gå på rutin.

I övrigt rullar livet på. Cashen gjorde sin sista travtävling i livet förra torsdagen då han kom 5:a in i mål. Nu avslutar han sin tävlingskarriär då han redan är 10 år gammal. Planerna för honom nu är att jag ska träna lite dressyr och hoppning och förhoppningsvis kanske börja tävla lite mindre tävlingar längre fram. Vi får se helt enkelt, om vi ska tävla så är det endast för att ha roligt. Så nästa tisdag åker vi på våran första hoppträning tillsammans vilket ska bli super roligt!!

I helgen var även Hampus, min mamma, min pappa och jag ut och åt på Godthem i Stockholm. Det var en super mysig kväll med super god mat. Imorgon är planerna att Hampus ska möta upp mig i Stockholm efter att jag har slutat skolan. Då har jag först tänkt visa honom skolan, sedan tänkte vi nog gå och äta något gott och titta lite i olika butiker. Det ska verkligen bli super roligt så jag ser verkligen fram emot morgondagen!

Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med lite blandade bilder från veckorna som gått. Bläddra ner och njut❤️

Gillar

Kommentarer