Pernillas show

Helgen

Kvällen igår var helt fantastisk kan jag lova. Mamma och jag var på Pernilla Wahlgrens show ”Kort Glad och Tacksam”

Under gårdagen var jag i stallet och red alla hästar tillsammans med mamma, det var en otroligt mysig dag.

Klockan 17:30 hade vi fixat till oss och var på väg mot Rival i Stockholm där showen skulle vara.

Vi var framme väldigt tidigt men vi gick in och hittade våra platser. Det var ganska skönt att vara tidig för att ta det lugnt och förbereda sig lite.

När vi väl kom in i salongen var scenen rosa, det fanns en soffa, lite bål och en bild på Pernilla med texten ”Pernilla 50 år”.

Visst såg det fint ut?

Efter en stund drog showen igång.

Det var Pernilla och fyra andra som gjorde showen med henne. Den ena var Måns Nathanaelson som är en av skådespelarna i Beck-filmerna och den ena var Kim Sulocki som gör den svenska rösten till Svampbob i Svampbob fyrkant.

Det var väldigt roligt att jag kände igen några av dem, det var också väldigt coolt att Kim var med. Jag hörde hans röst och visste på en gång att han gjorde rösten till Svampbob. Jag trodde först att Svampbob var där haha, det var ganska roligt. När jag var liten kollade jag bara på Svampbob, att höra hans röst live gjorde att jag fick en liten flashback till barndomen igen.

Hur som helst så var showen hur rolig och fantastisk som helst. Det var en resa genom Pernillas liv och allt hon varit med om och gjort.

Dem skämtade mycket och alla ideer var super. Pernilla sjöng också och shit vilken grym röst hon har, helt fantastiskt alltså.

Jag skrattade så himla mycket och det var så härligt att alla bjöd så mycket på sig själv. Det gjorde showen ännu grymmare.

Jag hade helt enkelt en sjukt rolig kväll och det var deras 100:e föreställning. Det var ganska speciellt att just vara på den faktiskt.

Nedan finns en av låtarna som Pernilla sjöng, hennes röst är bara helt fantastisk.

Jag rekommenderar verkligen er att gå och se den showen. Ni kommer skratta så mycket att det kommer bli en kväll ni sent kommer att glömma, det kan jag lova er.

I övrigt hoppas jag att ni haft en grym helg tillsammans med familj och vänner och nu får nu ha en fortsatt grym kväll och ladda batterierna till veckans första dag imorgon.

Kram<3

Source error

Gillar