Nu är jag igång igen

Allmänt

Det har hänt mycket saker sedan vi hördes sist. Bland annat så har höstlovet tagit slut och skolan dragit igång, plus att vi nu har påbörjat en hel ny månad.

För att sammanfatta mitt höstlov lite kort så kan jag säga att det innehöll stalltjänst, hästar, ridning, lite pluggande, styrketräning och löpträning. Höstlovet avslutades även med två övernattningar hos mina föräldrar ute på landet för att både fira halloween men också för att spendera tid med våran nya chihuahuavalp.

Under halloween-kvällen tittade vi alla på en skräckfilm som var super bra. Det jag verkligen älskar med skräckfilmer är spänningen och att det alltid händer saker. Till filmen hade vi även en stor skål, full med godis. Jag äter faktiskt inte godis så ofta eftersom jag tycker att det bara blir äckligt om man äter det för ofta. Sist jag åt godis var nog till påsk......så nu var jag faktiskt ganska sugen på det.

Som sagt så har det varit fullt upp för mig under lovet, däremot känner jag ändå att jag kunnat återhämtat mig en hel del.

Nedan kan ni se lite bilder från mitt härliga höstlov❤️

Nu är skolan igång igen och det är fullt fokus på allt skolarbete.

Som ni kanske vet så hann jag skriva klart mitt gymnasiearbete på totalt 28 sidor innan höstlovet. Under höstlovet läste min lärare igenom det och GODKÄNDE mitt arbete vilket såklart känns så otroligt skönt. Nu är jag helt klar med allt skrivande......så nu återstår bara opponeringen och den muntliga presentationen...däremot är det först i mars nästa år, så det är fortfarande några månader kvar tills dess.

Däremot så har jag fått reda på att min lärare har berättat för mina andra lärare att jag blev den första eleven i hela årskurs 3 på våran skola som blev klar med gymnasiearbetet först av alla. Jag är otroligt glad över att jag lyckades med det då jag är en ren tävlingsmänniska som älskar att vara först med allt, vad det än gäller:)

Igår lämnade jag även in min inlämning i företagsekonomi om handelsteorier vilket även betyder att jag igår hade min sista lektion i ekonomi för det här året. På lektionerna fram till jullovet ska vi endast arbeta med att skriva på gymnasiearbetet och eftersom jag redan är klar så behöver jag inte komma.

Nu när jag har skrivit klart mitt gymnasiearbete så behöver jag varken komma på ekonomilektionerna eller på gymnasiearbetslektionerna vilket gör att jag nu slutar runt kl 14 varje dag. Det är väldigt skönt då jag kan spendera eftermiddagarna i stallet:)

Jag har bara en sak att säga:
HARD WORK, PAYS OFF!

Innan höstlovet bestämde våran skola att vi ska börja ha distansundervisning varannan vecka med start nu efter lovet. Så denna vecka går jag i skolan medan nästa vecka sker på distans.

Jag är däremot glad över att få ha distansundervisning nu igen eftersom det sparar in så mycket tid plus att jag kan vara mer i stallet. Jag behöver liksom inte sitta och köra till skolan varje dag plus att jag kan ha med mig datorn i stallet för att sitta där och jobba medan jag under rasterna kan rida mina hästar.

Det är ju liksom viktigt med variation i pluggandet:)

Nu i helgen gick vi ju även in i en helt ny månad, NOVEMBER, vilket betyder att det snart är dax för jul och att detta år snart börjar närma sig sitt slut.

Det känns faktiskt helt otroligt hur fort tiden går. Nu får ni ha det så bra tills vi hörs nästa gång, kram❤️

Gillar

Kommentarer

FannyTolppanen
FannyTolppanen,

Super skönt att ha gymansiearbete inne, minns själv att det var en stress även om man hade gott om tid på sig! Super söt vovve. Ha den fin dag Kram!

nouw.com/fannytolppanen