Nu är det inte långt kvar...

Allmänt

Ja nu är det inte långt kvar till både STUDENTEN och tävling med Cashen!!

Om vi börjar att ta upp det här med studenten så är det ju totalt 39 dagar kvar och av dessa är det endast 26 skoldagar kvar.....ni måste väl hålla med om att den känslan är lite sjuk.

Detta läsår har jag läst totalt sju kurser vilka är Engelska 7, Svenska 3, Matte 3b, Gymnasiearbete, Företagsekonomi specialisering, Entreprenörskap & företagande samt Ledarskap & organisation. Av dessa har jag redan blivit helt klar med alla uppgifter i tre kurser, så nu återstår det bara fyra kurser som jag får se till att koncentrera mig på. Det är ju en härlig känsla att bara ha totalt fem uppgifter kvar nu🤩

Som ni vet så är mitt stora mål att lyckas ta studenten med A i alla kurser. I årskurs ett och två har jag ju lyckats med det. Nu har jag även fått in mina sista betygsavstämmningar för årskurs tre innan betygen ska sättas och än så länge håller jag mina mål. Däremot har jag ju några uppgifter kvar så inget är ju hugget i sten än så länge.

När allt väl är klart kommer jag nog att vara den gladaste människan på jorden.....efter tre år av hårt arbete😅

För att släppa skolan nu tänkte jag prata lite om Cashen. För några veckor sedan började jag att galoppträna honom i hårdare intervaller än vad han tidigare har gått och i de sista passen har han verkligen gått framåt. Först var maxtempot 1,27 minuter/km, sedan 1,10 minuter/km och igår låg det på 1,06 vilket är otroligt bra!!

För att han har gått framåt så mycket nu i träningen hemma tänkte vi åka in till Solvalla och köra ett fortjobb på tisdag. Nu börjar vi att förbereda honom för tävling i slutet av maj vilket är ungefär om 1 månad.

Nu hoppas jag bara att Cashen inte blir skadad och att han verkligen får komma ut och tävla som planerat. Det skulle verkligen betyda allt för mig eftersom vi har haft ganska mycket otur med honom. Jag vill verkligen att han ska få visa alla igen hur grym han är och att han hör hemma som vinnare på V75!!

Nu är jag verkligen bara mer än taggad på allt som kommer att hända framöver🤩

Gillar

Kommentarer