Mitt hus

Design och inredning

För några veckor sedan berättade jag för er att det skett en förändring, men jag ville inte berätta det fören det mesta var helt ordnat.

Min pappa byggde nämligen ett eget litet hus till mig under våren, på tomten bredvid vårat stora bostadshus. Planen var att jag skulle få mitt egna hus att bo i.

Jag har några veckor nu bott och sovit i mitt hus. Det är ganska skönt faktiskt och jag stormtrivs att bo själv. Det är väldigt tyst och jag får göra precis vad jag vill. Det är det som känns fantastiskt att inte behöva ta hänsyn till något utan att jag får görs som jag själv vill.

Lördagar är däremot min städdag då jag städar igenom hela mitt hus, jag gjorde det på eftermiddagen och efter det tog jag massor av bilder. I detta inlägg tänkte jag faktiskt visa er hur det faktiskt ser ut inuti, det mesta är ordnat men det finns fortfarande saker som måste fixas.

Så här ser framsidan av huset ut, jag har fyra fönster och en vit dörr. Jag tycker att allt passar så bra ihop. Jag målade huset med en färg som gör att man fortfarande ser träts mönster.

Inne i huset finns det tre ljusrosa väggar och en ljusgrå. Det är klart det måste vara rosa, jag älskar ju det. Golvet är klinker och är sandfärgade. Färgerna till grunden passar så bra ihop och de är även ljusa vilket gör att man får en liten mer positiv känsla när man kommer in där.

Spegeln, tv:n och mitt nya skrivbord som ni ser på bilden ovan står på höger sida när man kommer in från dörren. Jag valde att ha en liten spegelvägg då jag tycker att det ser bättre ut.

Jag fick även ett nytt skrivbord i trä, det behövdes verkligen då mitt gamla var ganska fult.

Visst ser mitt hus fräscht ut invändigt?

Vid väggen rakt fram när man kommer in har jag ett fönster och under det finns det en svart byro som ni ser på bilden ovan.

I lådorna har jag mina kläder som träningsbyxor, underkläder, shorts, t-shirtar och kläder som jag inte är så rädd om. Uppepå byron har jag alla mina skönhetsprodukter som krämer, hårborstar, parfymer, deo och mitt smink. Jag har även en lite mindre sminkspegel stående där.

Tycker att byron passar in så bra då det blir en skiftning i färgen. Jag har kombinerat både ljusa och mörka färger som gör det mer levande.

Som ni ser på bilden ovan så har jag stänger fullt med kläder bredvid byron. Där hänger alla mina märkeskläder som jag är lite extra rädda om. Jag har ju samlat på mig några stycken under åren som gått haha. Det är såklart väldigt mycket rosa också.

Jag tycker iaf att det ser bra ut när kläderna får hänga så där öppet, det ser liksom bättre ut på något sätt än att ha en garderob.

Framför mina kläder så har jag köpt en palm och ställt där, jag älskar den verkligen.

Palmen liksom passar så bra in och står så bra där den står. Varje gång jag ser den får jag en känsla av att vara utomlands.

Vid den väggen mot vänster har jag min säng än så länge. Det är det enda som inte är riktigt fixat än.

Jag har ett sovloft som ni ser på den sista bilden ovan. Sovloftet finns över sängen men jag har inte hunnit köpa en madrass än. Sovloftet är lika stort som en dubbelsäng, som jag ska ha alldeles för mig själv. Lyxigt vaa?

Tanken är att det ska stå en bäddsoffa och ett soffbord där sängen står nu på golvet. Jag tänkte ha en bäddsoffa ifall jag har fler än en kompis som ska sova över.

Men som sagt så är allt inte riktigt fixat än men kände att jag ville dela med mig av att jag flyttat ut från bostadshuset. Så nu har jag mitt egna hud och det känns fantastiskt.

Vad tycker ni egentligen om mitt hus?

Gillar

Kommentarer

annagrunewald
annagrunewald,
Gud så fint! Hoppas du är riktigt nöjd 😃
nouw.com/annagrunewald
emmaschwarz
emmaschwarz,
Tack så mycket. Ja jag är jätte nöjd😃
nouw.com/emmaschwarz