Min sista körlektion

Personligt

Idag har jag haft min sista körlektion vilket såklart känns både fantastiskt men också lite tråkigt.

Det som känns bra är såklart att det inte är långt kvar till teoriprovet och uppkörningen. Det som känns mindre bra är däremot att det var den sista gången jag hade lektion med min lärare då han ska börja jobba på en annan körskola.

Idag hade jag dubbla körlektioner på sammanlagt 3h för att vi skulle hinna gå igenom många olika saker.

Dagens körlektion var väldigt utmanande och jag blev väldigt mycket testad utav min körlärare vilket såklart är bra då jag fick visa hur duktig jag är på att köra.

Körlektionen testade faktiskt allt vi gått igenom sedan tidigare. Jag fick börja med att åka landsväg och svänga både vänster och höger. Efteråt körde vi motorväg då jag övade på att göra omkörningar och att köra på påfarter/avfarter. Sedan körde vi även stadstrafik med fyrvägskorsningar, parkering, vändning, rondeller och korsningar med högerregeln. Tillsist gick vi även igenom säkerhetskontroll av bilen för att kontrollera det.

Jag fick verkligen uppleva många olika saker i trafiken idag. Bland annat så kom det en polisbil med blåljus och sirener emot oss så att jag fick väja.

Nu tänkte jag faktiskt berätta en till sak som fick avsluta körlektionen, om jag ska vara helt ärlig så fick jag lite puls efteråt. När vi hade avslutat körlektionen sa min körlärare att han tänkte ta bort skylten som det står ”övningskör” på. Däremot blev han på en gång helt tyst en stund och sedan sa han bara ”jag tror att skylten blåst iväg”. Jag blev såklart ganska chockad tills han sa att skylten låg i bakluckan. Han hade glömt att sätta upp den och jag hade alltså övningskört i 3h utan någon skylt!!!!!

Trots det gick allt bra då ingen blev irriterad och tutade på mig. Den här lektionen var faktiskt den mest händelserikaste och bästa körlektionen jag någonsin haft och det var såklart bra att den sista körlektionen blev såhär bra.

Nu återstår endast uppkörningnkontroll nästa vecka, teoriprov veckan efter det och uppkörningen veckan efter teorin. Jag är så otroligt taggad och kan knappt vänta, jag längtar så mycket då jag övningskört i två år nu.

Jag har minst sagt haft en alldeles grym onsdag och såklart hoppas jag att du också haft det. Vi hörs snart igen, kram så länge<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229