Mammas födelsedag❤️

Allmänt

Idag är det den 10 februari och inte vilken dag som helst eftersom det idag var min älskade mammas födelsedag❤️

Idag fyllde min kära mamma hela 53 år och i detta inlägg ville jag först bara passa på att gratta henne på sin stora dag men också passa på att hylla henne för den fantastiska människan hon verkligen är.

Ja men vart ska jag egentligen börja? Det finns verkligen bara en enda person som är precis lika fantastisk som min mamma. Med henne har jag delat och upplevt alla livets känslor. När jag tänker tillbaka på alla fantastiska minnen, alla roliga stunder men också på alla gånger vi stått med tårarna i ögonen och bara kramats av ren lycka och sorg. Det är just alla dessa stunder som jag för alltid kommer att bära med mig och komma ihåg.

Min relation till min mamma har alltid varit speciell. Vi tar oss alltid igenom allt tillsammans och finns alltid där för varandra oavsett hur jobbigt saker är. Hon har alltid stöttat mig genom allt och det är jag jätte tacksam över.
Men hur är det man säger nu igen? ”EVERY BLONDIE NEEDS A BROWNIE ON HER SIDE” och det beskriver verkligen våran relation på ett bra sätt.

Det som jag även uppskattar är alla roliga stunder vi alltid har tillsammans som verkligen gör skillnad i vardagen. Jag tror aldrig att någon någonsin kommer att förstå hur roligt vi kan ha åt en sten som bara ligger på marken🤣

Vi är även väldigt lika på många plan och jag skulle verkligen beskriva mig själv som en liten mini-kopia av henne. Det är jag som sagt väldigt stolt över eftersom hon är den hon är. Jag har aldrig träffat en människa som är så självständig, motiverad, driven, stark, omtänksam och lojal på samma gång. Hon är verkligen bara en ren fantastisk människa.

Min mamma har verkligen varit min stora inspiration och förebild i livet och är den som har format mig till den personen jag är idag. Hon är faktiskt bara one of a kind och jag är så lyckligt lottad som får ha en sån fantastisk mamma i mitt liv❤️

Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med att visa er lite roliga bilder från åren som gått. Bläddra och njut så hörs vi snart igen, kram❤️

Gillar

Kommentarer

NickiSchwarz
NickiSchwarz,

Älskar Dig mest på jorden. Är så stolt över Dig. Jag kommer alltid finnas där och alltid stå vid Din sida oavsett. ❤

nouw.com/nickischwarz