Halloween-helg

Allmänt

Hejsan svejsan allesammans!!

Idag har det blivit fredag igen och nu har det äntligen blivit dax för halloween-helg vilket jag har längtat efter hela veckan. Jag har som sagt haft höstlov hela veckan, däremot har jag haft så otroligt mycket att göra vilket gjort att hela den här veckan har gått så otroligt fort. Snart är ju lovet redan slut vilket såklart känns lite tråkigt:(

Under veckan har det såklart hänt en hel del saker med fokus på hästar, valp-mys, skola och träning.

I måndags red jag och mamma två ridpass under morgonen innan vi åkte till kliniken med Cashen under förmiddagen för att kolla igenom honom. Allt gick bra och var toppen med honom vilket var otroligt skönt. Under eftermiddagen tränade jag även ett styrkepass på ungefär 70 minuter och under kvällen arbetade jag lite med skolarbete för att jobba undan lite till.

I tisdags var hovslagaren ute under dagen och fixade hovarna till hästarna igen. Efteråt var jag ute och red ett ridpass med Cashen och han var otroligt fin. Under eftermiddagen var jag ute och sprang 8 km vilket kändes lika skönt och roligt som alltid:)

I onsdags red jag och mamma alla hästar under förmiddagen och under eftermiddagen var vi och handlade lite saker som vi behövde till stallet. Under kvällen tränade jag ett styrkepass på 70 min plus att jag avslutade med att springa i trapporna i 15 min:)

Igår under förmiddagen så red vi alla hästarna. Mamma körde Cashen, Goodie fick springa med grimskaft bredvid vagnen medan jag red Boomi bakom. Det var otroligt roligt, bara att Boomi var så otroligt pigg och galen att jag fick hålla i henne som bara den. Däremot fick dem springa totalt 5 km i motion vilket gick otroligt bra. Under eftermiddagen var jag även ute och sprang 10 km vilket som alltid kändes toppen. Under kvällen fick jag även packa ihop lite saker eftersom jag kommit överens med mamma att jag ska sova över hos mina föräldrar två nätter den här helgen för att fira halloween där med dem.

Nu har det som sagt blivit fredagskväll och jag har haft en otroligt bra dag tillsammans med mamma, hästarna och hundarna. För det första har jag planerat att ta ledigt från löppass och styrkepass fredag och lördag eftersom jag tränat hårt hela veckan samtidigt som jag fick så otroligt ont i mina armar från ridpasset med min galna häst igår. Så jag känner att lite ledighet är välförtjänt för min del:) På söndag när jag är hemma igen ska jag ut och springa intervaller så jag behöver vila upp mig tills dess:)

Hästarna fick ledigt idag och vi klarade av stallet ganska tidigt under eftermiddagen. När jag kom hem till mina föräldrar gjorde jag och mamma världens mysigaste middag tillsammans med super god mat och lite rödvin till.

Efter två glas rödvin blev jag lite snurrig och eftersom jag varit trött hela dagen idag somnade jag och sov några timmar under eftermiddagen vilket var otroligt skönt.

Nu väntar en super mysig kväll med fredagsmys och film vilket jag verkligen behöver efter den här fullspäckade veckan!!

Hoppas du får en mysig helg så hörs vi snart igen<3 Nu blir det valpmys😻

Gillar

Kommentarer