Första advent

Allmänt

Jag tänkte börja det här inlägget med att säga att jag verkligen hoppas att ni alla har haft en super bra söndag och första advent!!

Min dag har verkligen varit super bra. Imorse när jag vaknade såg jag att det hade snöat lite under natten. Att få vakna upp med lite snö till första advent är inte något man ska ta för givet då vi nästan aldrig har någon snö längre. Såklart blev jag på lite extra bra humör redan under morgonen av att se snön.

Såhär såg det ut från min balkong imorse:)

Tidigt under förmiddagen åkte jag till stallet och mötte upp mamma. Då fixade vi stallet tillsammans och sedan fick hästarna gå 5 km motion. Mamma körde Cashen, hade Boomi i grimskaft som fick springa bakom vagnen och sedan red jag Goodie längst bak.

Allt gick bra och det var otroligt roligt. På rakbanan gick det otroligt fort så det var en minst sagt rolig dag med hästarna:) Farter är ju alltid roligt......

Under eftermiddagen åkte jag med mina föräldrar hem för att äta middag tillsammans med dem.

Idag blev ugnsbakad lax med kokosmjölk med gnocchi och en super god sallad till. Mamma gör alltid en sån otroligt god mat, så jag blir verkligen bortskämd under helgerna:)

Igår när jag fick tid över under kvällen så bakade jag en mjuk saffranskaka. Såklart tog jag med den till mina föräldrar så idag åt vi en varsin bit till efterrätt. Den var verkligen såååå otroligt god, mums:)

Efter maten åkte vi tillbaka till stallet för att fixa hästarna inför kvällen. Vi fick bland annat spola av hovarna, borsta och smörja karlederna med salva.

Tillsist fick dem sin kvällsmat och sedan blev det dax för mig att åka hem igen.

När jag väl var hemma var det på med träningskläderna för att gå ut och springa intervaller. Jag springer alltid intervaller på söndagar så jag håller kvar vid den rutinen.

Jag var ute och sprang 40 minuter och det gick riktigt bra. Som uppvärmning joggade jag i 10 min och sedan sprang jag 100m X 22. När jag sprang så här många intervaller för några veckor sedan blev jag otroligt trött, men nu känner jag verkligen att det bara blir lättare och lättare vilket är en otroligt skön känsla.

Jag älskar att springa intervaller.....att få springa så fort man kan av sin egna muskelkraft är verkligen en frihetskänsla eftersom det går så fort:)

Det här löppasset var mitt sista för november och det känns riktigt bra att avsluta med ett intervallpass. Nästa pass som jag ska springa är på tisdag och då är det 1 december så det löppasset får inviga den sista månaden på det här året.

Att det snart bara är en månad kvar av december och endast 3 veckor kvar till jullov känns verkligen helt otroligt. Nu ska jag bara se till att ge allt de här sista veckorna i skolan då jag har en del prov kvar.

När jag väl får ta jullov, har jag redan kommit halvvägs till studenten vilket känns helt fantastiskt. Jag längtar verkligen dit.

Som sagt så har jag haft en bra första advent och jag hoppas att ni också har haft det. Nu får vi verkligen se till att göra den här sista månaden av 2020 till en bra månad. Ta hand om er och håll er friska.

Vi hörs snart igen, kram<3

Gillar

Kommentarer