Finmiddag i storstan

Igår under eftermiddagen åkte jag, mamma och pappa in till Djurgården i Stockholm för att äta en finmiddag på Villa Godthem tillsammans med en gammal vän från dem.

Vi anlände efter 18 och såklart så var mamma tvungen att fota mig framför restaurangen innan vi gick in för att få vårat bord. När man har gjort sig lite finare än vanligt är det väl klart att man måste ta en bild?😜 älskar verkligen bakgrunden i bilderna!!

Till förrätt åt jag en super god och krämig kantarelltoast och till det valde jag att dricka en cola zero för att lindra mitt tillfälliga cola-beroende som jag har haft den senaste veckan😂 det bästa med kantarelltoasten var att kantarellerna var smörstekta, MUMS säger jag bara!!

Till huvudrätt valde jag att äta en plankstek och till det drack jag ett glas rött vin vilket passade otroligt bra till köttet. Det bästa med planksteken var såklart den stora mängden rödvinsås och bea till det otroligt goda köttet!!

Till efterrätt åt jag en chokladmoussetårta och till den drack jag restaurangens egna kaffedricka med kaffe, Baileys och grädde. Tyvärr så glömde jag att ta bil på kaffedrickan, men ni får helt enkelt nöja er med en bild på tårtan istället😝

Summeringen av hela middagen var helt enkelt att det verkligen var super god mat och trevligt sällskap!! Vi hade super roligt och satt kvar på uteserveringen till 23 innan vi åkte hem igen.

Jag måste faktiskt säga att detta var en av dem godaste 3-rätters jag ätit på länge, så det var verkligen en lyckad och rolig kväll❤️

Gillar

Kommentarer