Fettisdagen

Allmänt

Vilken fettisdag jag haft och såklart avslutades den på bästa sätt med en super god semla.

Imorse var jag i stallet. Mamma och jag släppte först ut hästarna och sedan fixade vi stallet tillsammans. När allt var klart gick vi till hagen igen för att hämta Boomi.

Jag fick sedan rida henne ett pass på ridbanan. Hon skötte sig otroligt bra och var super duktig. Hon var lugnare än vanligt och har blivit mycket trevligare i ridningen sedan equiterapeuten bröt upp låsningarna i hennes nacke/hals vilket jag är otroligt glad och lättad över.

Cashen och Goodie fick däremot ledigt idag och fick bara gå i hagen och njuta av den härliga solen.

Efter ridpasset övningskörde jag till Uppsala vilket gick otroligt bra. Jag skjutsade alltså mig själv till skolan och sedan fick mamma åka tillbaka bilen hem igen haha.

Jag började 10:55 med ett muntligt seminarium i samhällskunskap. Det handlade om kriminalitet och jag pratade på och är otroligt stolt och nöjd över min insats som vanligt.

Under lunchen var jag ute på en liten promenad med en tjej från min klass. Såklart tog hon några bilder på mig som blev otroligt bra.

Efter lunchen hade jag först ekonomi då jag endast jobbade på med uppsatsen som ska vara inlämnad nästa vecka.

Sedan hade jag matte då jag repeterade inför provet som jag ska skriva nästa vecka. Tillsist hade vi studiegrupp då vi bara fick jobba på med det vi behövde arbeta med. Fokuserade då på att jobba ekonomi för att bli klar.

Efter att jag slutade skolan åkte jag bussen ner till centralen och gick direkt till Lejon stenugnsbageriet & konditori för att köpa semlor till mig och mamma.

När jag tillslut kom hem satte vi oss i soffan och mumsade i oss varsin semla. Vi båda tyckte verkligen att de var goda. Det blev trots allt en semla på fettisdagen vilket jag är otroligt glad över.

Resten av kvällen blir det plugg för min del, hoppas att du får ett grymt avslut på fettisdagen så hörs vi snart igen. Kramis<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229