En omotiverande dag

Allmänt

Tisdag idag och vilket dåligt väder det har varit!

Här har det både blåst och regnat hela dagen. När det är så dåligt väder blir jag alltid så omotiverad, jag hatar att bli blöt och att vara ute när det blåser.

Hästarna fick trots det dåliga vädret gå ut klockan 6 imorse, de hatar också när det både blåser och regnar ute. Det brukar alltid leda till att dem börjar springa runt för att de inte vill vara ute.

Jag och mamma fixade därför bara till stallet imorse och valde att inte rida dem idag. De fick ledigt idag och fick istället bara gå ute i hagen under förmiddagen.

Under förmiddagen hann jag även sitta och plugga lite, jag hann klart med svenskan och påbörjade arbetet med inlämningsuppgiften i ekonomi.

Runt lunch åkte vi upp till stallet igen och tog in hästarna, de stod nämligen bara vid grindarna och ville in. När dem väl var inne stod de och frös trots tjocka vintertäcken, därför böt vi först täcken på dem och satte på innetäckena för att de skulle få upp värmen. De alla hade även jätte leriga hovar och ben, därför var vi tvungna att spola av benen på alla också. Sedan fick de äta ljummen mash och såklart smaskade dem i sig det, då var de nöjda igen.

Vi kratsade hovarna och skruvade ut brodden ur deras skor, igår var det minus 7 grader och därför skruvade vi in brodden för att de inte skulle halka när marken var så hård. Men nu blev det plusgrader igen som ska hålla i sig, därför var det bara att skruva ut dem igen.

När allt i stallet var fixat åkte mamma och jag hem igen, igår kom Annabelle filmerna som mamma hade beställt. Därför spenderade vi eftermiddagen och kvällen med att kolla på båda filmerna, jag älskar verkligen skräckfilmer.

Jag hade aldrig sett filmerna förut, den först filmen tyckte jag dock inte var så läskig men den andra var desto läskigare och jag blev livrädd haha. Men det är ju spänningen som bli rolig ju, så jag rekommenderar verkligen er att se de!

Jag hoppas verkligen att vädret är bättre imorgon så att hästarna kan ridas ordentligt imorgon, ingen förstår hur mycket jag hatar hösten med både blåst och regn.

Hoppas att du haft en bra tisdag trots detta väder och jag önskar dig en fortsatt fin kväll, kram<3

Gillar