En hel skolvecka avklarad

Veckan

Igår var det fredag och jag hade då redan klarat av en hel skolvecka.

Den här veckan har trots allt gått så otroligt fort och man märker redan nu att det mesta skolarbetet dragit igång på riktigt. Nu är det helt enkelt slut på ledighet och tillbaka till verkligheten.

För att gå igenom den här första skolveckan lite kort så kan jag berätta att vi i måndags bara gick i skolan 1h för att komma igång. Då fick vi bland annat lite allmän info kring corona, att bland annat hålla avstånd osv. Vi fick även våra skåp och jag fick tyvärr underskåp det här sista året vilket var lite synd:(

Tisdagen och onsdagen såg rätt lika ut. Vi började 8:30 båda dagarna och gick till 10. Då fick vi dra igång med gymnasiearbetet på en gång. Jag vet redan vad jag vill skriva om så nu har jag tillomed redan skrivit klart inledningen, syftet och frågeställningen. Det enda jag kan säga om det just nu är att jag ska skriva om juridik, ämnet jag skriver om inom juridiken kommer jag att berätta lite senare för er eftersom det inte är så vanligt att skriva om och jag vill gärna ha det lite för mig själv, utan att låta egoistisk:) Jag ska hur som helst undersöka olika domar men mer får ni inte veta just nu😜

I torsdags drog schemat igång och jag hade två lektioner. Den första lektionen handlade om UF som vi hade i 2h. Då pratade våran lärare mest om hur man ska kunna komma på olika idéer osv. Däremot så kom jag på en super bra ide under sommarlovet som jag verkligen vill göra så nu är det bara att köra igång för min del. Mer detaljer kommer jag tyvärr inte heller att kunna säga om detta då affärsidéer är viktiga att hålla hemliga men såklart så kommer ni längre fram att få se min grymma idé:) Jag tror även att jag vill jobba själv. Som ni vet så är jag en väldigt noggrann person vilket gör att jag har och vill ha totalt kontrollbehov över allting. Om jag är med andra kommer jag bara att få massor av extrajobb eftersom jag då kommer att kontrollera allt dem gjort för att vara noggrann (vilket man måste vara när man driver ett företag) och det tror jag helt enkelt blir för jobbigt för mig i slutendan.

Den andra lektionen som vi hade den dagen var handledning i gymnasiearbetet men där hade jag ju redan kommit igång så det var inget speciellt.

I fredags hade jag också två lektioner, bland annat så hade jag min första mattelektion för trean. Vi räknade faktiskt inte så mycket matte utan gjorde lite andra saker istället så det var rätt skönt med en lugnare start.

Min sista lektion i fredags var i svenska då våran lärare drog igång med föreläsningar med en gång. Jag var otroligt trött eftersom jag (av någon konstig anledning) inte hade sovit så bra under natten) vilket resulterade i att jag var så omotiverad att jag höll på att somna haha.

Hur som helst så hade jag ett mycket bättre avslut utav den första skolveckan. Efter skolan åkte jag nämligen ner till stan och åt en super god och mysig middag tillsammans med Philip på Domtrappkällaren. Det var faktiskt första gången jag var där, men maten var verkligen super god så det är nog inte sista gången ni hör att jag är där:) Så min fredagseftermiddag blev toppen tillslut men det är inte så lätt att vara på bra humör när man är lite trött och sliten haha.

Nu ska jag ta en välförtjänt helg och ladda batterierna till den andra skolveckan för då drar allt skolarbete igång på riktigt.

Hoppas ni får en grym helg så hörs vi snart igen, kram<3

Gillar

Kommentarer