Distansskola och ny valp

Allmänt

Tiden bara tickar på just nu vilket gör att jag inte riktigt hinner med att uppdatera bloggen så som jag gärna skulle vilja göra. Däremot försöker jag såklart att göra mitt allra bästa och ser till att skriva inlägg när jag väl får tid över.

Allt skolarbete är i full gång just nu och jag har faktiskt otroligt mycket att göra vilket såklart innebär att jag ser till att prioritera det.

Vad har hänt hittills den här veckan då?

Jo, det har faktiskt hänt en hel del små men också stora saker.

Innan höstlovet bestämde våran skola att årskurs 2 & 3 skulle börja ha varannan vecka distansundervisning. Förra veckan fick årskurs 2 börja med att ha distans medan vi var i skolan, så den här veckan var det äntligen dax för ombytta roller:)

Jag har äntligen haft distansskola fyra dagar den här veckan och jag älskar det sååå mycket då det är otroligt smidigt eftersom man sparar så mycket tid. Sist jag hade distansskola var faktiskt innan sommarlovet när skolan stängde och sedan dess har jag faktiskt bara längtat efter att få ha distansskola igen. Jag tycker liksom att det är så otroligt mysigt att kunna sitta i stallet och ha lektioner, samtidigt som jag under rasterna kan passa på att rida hästarna emellanåt.

Trots att vi har haft skola på distans så har det ändå hänt lite saker. I måndags hade jag muntligt seminarium i Ledarskap & organisation där jag faktiskt lyckades få A:) I tisdags hade jag utvecklingssamtal och fick reda på att jag ligger i fas med alla mina betygsmål än så länge vilket jag blev otroligt glad över. I onsdags hade jag diskussion i engelska där vi fick diskutera lite frågor kring den första delen av boken vi håller på att läsa just nu. Det gick otroligt bra och jag är otroligt nöjd med min utveckling i engelska sedan grundskolan då jag hade svårast för engelska.

I övrigt har det varit fullt arbete med affärsplanen eftersom det är deadline för den om exakt en vecka. Vi tänkte vara med och delta i tävlingen ”årets affärsplan” så nu ska vi bara se till att förbättra den tills inlämningen.

För att prata om något helt annat än skola så tänkte jag faktiskt berätta att jag och mamma idag var i Örsundsbro för att hämta en till chihuahuavalp som vi har valt att kalla Chilli. Han är son till en av våra andra chihuahuor.

Nu har vi totalt 4 chihuahuor som heter Fritte, Pom, Mayo och Chilli. Det som är roligt med alla dessa är att dem är släkt med varandra.

Chilli är verkligen en super glad och mysig valp som jag bara älskar!!

Nu ska jag sova över hos mina föräldrar några nätter för att mysa med alla chihuahua, men först blir det en mysig kväll med film❤️

Imorgon är det fredag och äntligen dax för helg, hoppas att du för en grym helg:)

Gillar

Kommentarer