Äntligen december

Allmänt

Nu har det gått några dagar sedan första december och jag tror att vi alla äntligen har börjar komma in i denna fantastiska månad. December är faktiskt en av dem bästa månaderna om året eftersom det händer så mycket saker som det inte gör under någon annan månad.

Det som jag älskar med december är att längtan och förberedelserna inför julen redan börjar med en gång. Jullåtar börjar spelas, julpynt kommer fram, julbak börjar planeras, julkalendern på tv:n drar igång och såklart så får man även börja öppna sin egna julkalender. När jag var liten hade jag alltid en chokladkalender men nu när jag är 18 har jag en kalender från Triss där jag har förhoppningar på att skrapar fram en miljon till jul haha:) jag får helt enkelt hoppas på det bästa.

I övrigt är det bara två veckor kvar till mitt sista jullov vilket ändå känns helt fantastiskt. Tanken över att redan ha klarat av halva av tiden till studenten känns bara så himla härligt.

Innan jullovet har jag faktiskt inte heller så mycket examinationer kvar i skolan. Jag har bara ett muntligt prov i engelska och en inlämningsuppgift i ledarskap och organisation som jag i stort sätt redan skrivit klart. Det sista stora jag hade att göra innan jullovet var matteprovet som jag gjorde i onsdags. Jag var verkligen jätte nervös inför det, däremot hade jag en känsla av att de var en av dem bästa provet jag skrivit så det kändes super bra. Jag får bara hoppas att resultatet blir lika bra som det också kändes:)

Igår fick vi även reda på att regeringen nu bestämt att vi ska ha skola på heldistans fram till jul. Från höstlovet fram till nu har jag däremot haft distans varannan vecka. Hur som helst tycker jag ändå att distans är väldigt skönt då jag sparar väldigt mycket tid.

Många menar att de inte får lika mycket skolarbete gjort hemma eftersom de måste motivera sig själva. Däremot har jag ALDRIG haft dem problemen. Jag jobbar super bra hemifrån och har ALLTID fått jätte mycket gjort. Det handlar bara om att ha bra självdisciplin och ta eget ansvar så löser det mesta sig.

Så nu ser jag fram emot dessa två veckor på distans som är kvar innan jag tar ett välförtjänt jullov. Jag har verkligen gett allt den här terminen så det ska bli skönt att få jullov snart.

Denna vecka kom även våra studentmössor till skolan och om vi inte hade övergått till heldistans nu så hade vi fått dem innan jul. Nu när vi däremot inte kommer till skolan förens nästa år så får vi vänta med att se dem tills efter jullovet vilket ändå känns lite synd:( jag hade ju gärna sprungit runt julgranen hemma hos mina föräldrar med studentmössan på för att redan börja fira att jag klarat av halva trean haha:) aja, den som väntar på något bra väntar aldrig för länge så nu har jag något att längta efter till nästa år.

Annars rullar allt på i mitt liv som det ska och det mesta är toppen. Hästarna tränas på som vanligt och Cashen blir faktiskt bara finare och finare efter varje träningspass vilket är super kul.

Våra två chihuahua-valpar har också bara blivit större och större hela tiden så snart känns det som att dem redan är vuxna. Däremot är de alltid så roliga och springer runt som galningar. När jag har slutat skolan och kommer till stallet för att byta om så ska dem alltid stå och hoppa på benen, bita och dra i mina kläder haha. Jag måste faktiskt bara skratta när jag ser hur dem håller på ibland.

Hur som helst så är det äntligen fredag idag vilket betyder HELG!! Jag har haft en helt fantastisk dag som avslutades med ett löppass på 12 km, det kändes verkligen super härligt!!

Nu tänkte jag faktiskt önska dig en trevlig helg så hörs vi snart igen, kram<3
Gillar

Kommentarer