(Gammal bild på guysen❤️)

Hej! Bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag, har haft ont i magen i snart tre dagar och börjar få ont i halsen så kändes som att det behövdes. Missar ändå bara matten för vi skulle förmodligen bara plugga inför ett prov annars. Hoppas ni har en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev ganska tidigt imorse eftersom vi skulle börja jobba halv nio. Gjorde lite olika saker och fick fara hem tidigare än vad jag trodde. Har inte gjort så mycket mer idag, men imorgon blir det match!:)

Likes

Comments

Hello! Va ett tag sedan jag skrev, har inte haft orken eller någon inspiration. Eftersom skolan har börjat nu så är det samma sak varje dag men olika veckor så nu är det ännu mindre att skriva om.
Imorgon börjar vi 12 för lärarna skulle ha något möte så kommer bli en ganska chill dag och på kvällen har jag även fotbollsträning👍🏼
Helgen kommer bli super för på lördag ska jag vara volontär på color me rad och på söndag blir det match:)
Ha det bra!:)

Likes

Comments

Va i Göteborg hela förra veckan, så här kommer lite bilder från det!:)

Likes

Comments

I tisdags åkte jag, mamma, Elin och Emil till mammas kompis utanför Luleå, vi kom dit vid lunch, så vi grillade hamburgare. Eftersom dom bor i sin stuga vid havet så for vi ut med deras båt till en ö för att fika och bada, var ganska kallt i vattnet så badade inte så länge.
I går så åkte vi till Haparanda för att fara på Ikea och passade då på att åka över till Finland och kolla in lite affärer. Hittade båda tröjorna och shortsen där. Efter vi varit inne på Ikea där vi hittade lite saker så for vi på candy world och Intersport där jag hittade en jätteskön kofta från Nike.
Åkte hem idag, så på hemvägen stannade vi snabbt i Luleå där jag hittade jeansjackan på bilden ovan.
Sen vi kom hem har jag packat upp, sett klart insurgent (superbra film) och tittat på nya pll:)

Likes

Comments

Igår jobbade jag ett tag, men hade ont i magen hela tiden, så vid tolv kom mamma, Elin och Emil till stan, så fick vila lite och sen gick vi ett tag på stan och fikade. Vi tog en tidig lunch på Café Mat & Prat eftersom jag hade match klockan 7. Matchen gick väl sådär resultatmässigt, men tycker vi kämpade på bra med tanke på att vi inte hade någon avbytare och det blev lite småskador här och där under matchen.
Idag har jag inte gjort så mycket eftersom vädret inte har varit så bra och jag har haft ont i benen och huvudet bästa hela dagen från matchen igår.

Likes

Comments

Igår efter avslutningen åkte vi och fikade med Ottilia, hennes mamma och syskon, väldigt trevligt!
Idag har jag inte gjort så mycket, spelat kubb, varit ute i solen och kollat på serier.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men i helgen ska jag och guysen till Fannys stuga!:)

Likes

Comments

Slutade ganska tidigt idag eftersom det var skolavslutning och studenten för treorna, så for ner till stan och fikade med några friends. Gick sen och kollade lite på studentflaken, sen gick vi ner och satte oss vid kajen och bara tog det lugnt i solen.
Imorgon ska jag på mina syskons avslutning, sen får jag se vad vi hittar på.
Hoppas ni får ett bra sommarlov!

Likes

Comments