Att åka ut till stallet med min man efter en påfrestande dag på jobbet är så skönt.

Sitter just nu på Alles skola och hålle rhan sällskap medans han pluggar, ska snart hem för lite tacomys.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig helg det har varit. Började med hockey i fredags kväll tillsammans med sambon och hans föräldrar. För att sedan åka till Hultsfred på kvällen och bara mysa. Lördagen bestod av fix i det nya garaget som snart är klart, äntligen! En tripp till Västervik och hälsa på min goa familj. Söndag var farsdag och den spenderade vi hos sambons farmor och farfar. Så mysigt med god mat och trevliga människor.

Idag blev det en lugn måndag men lite har vi fått gjort, vi har rensat förrådet, handlat och sen var jag hos hästen i några timmar. Så skön dag, nu ligger vi bänkade i soffan med lite gott att smaka på.


Likes

Comments

Min vinterpälsade lilla björn, så otroligt härlig.

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Alle till Vimmerby för att överraska Madde, vi gick ut och hade en bra kväll på Kharma som sedan slutade hemma i Hultsfred. Tidigt iväg i bilden på morgonen för att jobba i Jönkan. På kvällen kom Madde till Jönköping och vi beslöt oss för att gå ut med ett härligt gäng.

En bra kväll men en sämre morgon. Så tråkigt att säga hejdå och veta att det tar tid tills vi ses igen.


Likes

Comments

Hej! vad glad jag är idag, igår kom min älskade bästa vän hem från Frankrike och överraskade mig på min födelsedag. Snacka om bra födelsedags present att inte träffat sin bästavän på flera månader och sen står hon här utanför dörren i Jönkan. Förutom de så bjöd min man ut mig på texas för lite godmat och mys. Så underbar dag trotts jobb.

Likes

Comments

Så otroligt gott att göra scones till frukost på lediga helger! Alle är i Vimmerby och fixar med bilarna och jag fick åka hem igår då hovslagaren kom. Nu ska jag snart klä på mig och åka ut till Orthega.

Likes

Comments

Hingsten är alltid intressant tycker Orthega.

Likes

Comments

Så skönt att komma hem tidigt efter jobbet. Alle ligger och halvsover i sängen och jag myser med missarna i soffan. Snart ska vi bege oss ut till stallet för en mys tur med Orthega och Komma.

Likes

Comments