Stockholm-Göteborg

Ja, jag lever. Brist på energi, inspiration och tid har resulterat att de varit tyst här.

Har hunnit med en hel del, men låt oss prata om min snabbvisit i Göteborg som nu avslutats och för tillfället sitter jag i bilen påväg hem till Stockholm igen.
Anledningen till att det blev Göteborg över en natt är att jag skulle på uppföljning efter operationerna jag gjorde på knät för ca ett och ett halvt år sedan. Det gick ungefär som jag förväntat mig, har haft de lite struligt med knät senaste veckorna så dom skickar mig på MR så får vi se vad som syns där, annars sa han väl ungefär de jag hade väntat mig. Har haft sån tur att få träffa Mats (läkaren) som verkligen är super, super specialist . Nästa uppföljning blir om 2 år då man kan se slutgiltiga resultatet, helt sjukt att denna skada tar 3-5 år att helt läka. Men jag krigar vidare!

Göteborg bjöd på en hel del regn så blev en snabb shopping runda där jag bland annat fick med mig en taklampa till mitt sovrum, superfin! Gick loss lite på Gant, sen lunchade vi på en asiatisk buffé där jag åt förra gången jag var och hälsa på. Super gott och jag kommer sprängas om jag får i mig en smula till. Har ätit för tre dagar!

Bilderna är från när jag och T tog en promenad i vårsolen i lördags och stannade och fikade. Första men VERKLIGEN inte den sista helgsfikan utomhus med denna tjej i år!

Gillar

Kommentarer